Eloi Amagat, accent gironí de luxe

La Unió Esportiva Olot incorpora el contrastat migcampista Eloi Amagat, amb una llarga trajectòria al futbol professional capitanejant el Girona FC i que actualment es trobava sense equip després del seu pas pel New York City de la Major League Soccer americana. Als seus 33 anys, el jugador gironí és el segon reforç d’aquest mercat d’hivern i injectarà visió de joc, experiència i més poder ofensiu al conjunt de Raúl Garrido. Amagat serà presentat aquest divendres a les 12:30h a la sala de premsa de l’Estadi Municipal.

Eloi Amagat Arimany (21-05-1985) és un dels futbolistes més reconeguts del futbol gironí dels últims anys. Format a la Penya Bons Aires i al Vilobí, al 2004 va passar al Girona FC amb un parell de cessions a Gavà i Palafrugell. Just després d’aconseguir l’ascens a Segona A amb els gironins, Amagat va ser cedit al Lorca Deportiva abans de rescindir amb el Girona FC i començar una nova aventura a la UE Llagostera, que competia a Tercera Divisió. Després de tres anys al club llagosterenc, amb l’ascens a Segona B inclòs, Eloi va tornar al Girona FC per convertir-se en un dels capitans de la plantilla i consagrar-se en el futbol professional. Gairebé 130 partits a la categoria de plata amb protagonisme destacat formant un trivot gironí inoblidable amb Àlex Granell i Pere Pons, precisament també dos ex-Olot. Amagat té el privilegi de ser l’únic futbolista que ha jugat amb el Girona FC a Tercera Divisió, Segona B, Segona A i Primera Divisió, on va participar en un parell de partits amb Machín. La seva última experiència va ser a l’estranger, concretament a la Major League Soccer dels Estats Units, on va competir fa pocs mesos a les files del New York City.

A nivell futbolístic, no descobrirem ara a Eloi Amagat. Un jugador contrastat que pot aportar talent i ofici en el projecte de la Unió Esportiva Olot, a més d’encaixar plenament en la filosofia d’arrelament al territori. Qualitat, visió de joc, lideratge, sacrifici… Són moltes les virtuts del migcampista gironí, un retoc de luxe en aquest mercat d’hivern. Eloi serà presentat aquest divendres a partir de les 12:30h a la sala de premsa de l’Estadi Municipal.

Benvingut a la UEO, Eloi! T’esperem amb els braços oberts!

 

 

Leave a Reply