El resum de la jornada al FUTBOL BASE (23 i 24 febrer)

LES CRÒNIQUES DE LA JORNADA

RCD Espanyol 5-8 Prebenjamí 

Els més menuts del club es van desplaçar a la Ciutat Esportiva Dani Jarque per disputar un partit amistós davant de l’escola del club perico. Això va significar una gran experiència tant pels jugadors com pels tècnics i acompanyants. Va ser un partit en el qual els de Plujà i Ferrés van posar en pràctica tot el que han anat aprenent els últims mesos per aconseguir una victòria en un magnífic aparador.

Benjamí E 13-1 Vall del Ter

Benjamí C 1-14 Ter Brugent

Un partit molt difícil davant del primer classificat, que va demostrar una gran superioritat tant física com tècnic. Els de Suñer i Davesa van lluitar com van poder però no van poder evitar un resultat tan contundent.

Benjamí D 13-0 Vall d’en Bas

Banyoles 2-6 Benjamí B

Bona primera meitat del Benjamí B, que va aprofitar la velocitat dels seus davanters per inaugurar el marcador. La segona i tercer part van ser més complicades, ja que l’equip del Pla de l’Estany va reaccionar ràpidament amb una jugada espectacular. Gràcies a la constància i l’esforç de tots els jugadors, el bloc de Sergi Sánchez i Marc Pagès va endur-se una altra victòria que els situa en tercera posició, un punt per sota de Les Preses, que curiosament serà el proper rival.

Benjamí Femení 3-0 Sant Roc

Porqueres 6-12 Aleví F

Base Roses 0-3 Aleví D

Un partit dominat de cap a peus per l’Aleví D, que va ser amo i senyor de la pilota durant tot l’enfrontament. Per segona jornada consecutiva, el conjunt dirigit per Isaac Morchón i Ivan Pagès va poder deixar la porteria a zero i va mantenir la concentració en tot moment.

Aleví C 5-3 La Canya

Un partit complicat per als d’Olivet i Garza, que a base de domini de pilota i ocasions van poder tirar-lo endavant.

Aleví B 4-3 Fornells

Aleví A 5-3 Gironès Sàbat

Aleví Femení 1-8 Vall d’en Bas

Una victòria clara de l’Aleví Femení, que li va costar arrencar en la primera meitat. Les noies de Laia Puig i Júlia Duran van tenir dificultats per trepitjar l’àrea rival i obrir la llauna amb el primer gol. A partir de la segona meitat, les olotines van posar-hi més intensitat i ganes, aspectes que es van reflectir en el resultat final.

Sant Gregori 1-8 Infantil C

Molt bon partit dels de Casellas i Camps al camp del Sant Gregori. El resultat al descans (1-5) ja donava una mostra de la superioritat de l’Infantil C, que a la represa va mantenir el ritme amb jugades de qualitat i més encert de cara a porteria. A seguir treballant fort per sumar més punts!

Infantil B 2-0 Guíxols

Cinquena victòria consecutiva davant d’un conjunt molt intens que no els va deixar respirar ni un sol moment. Molt bona primera meitat de l’Infantil B, que va ser superior en totes les facetes del joc. Cal destacar que els dos gols van sorgir de dues jugades col·lectives de molta qualitat, acompanyades de dues grans definicions. A seguir treballant!

Aro 1-3 Infantil A

Quart 3-1 Cadet A

Un compromís que va arrencar de la pitjor manera amb un gol del Quart en el primer minut. Al Cadet A li va mancar intensitat i concentració en les accions de lluita durant la primera mitja hora. Això va propiciar que els gironins ampliessin elmarge amb dos gols més que es podrien haver evitat. Amb el resultat advers, tot es va posar més difícil malgrat que els de Subirana i Quintana van intentar reaccionar i acaparar més la possessió per generar millors aproximacions. Abans del descans, els olotins van reduir diferències per deixar el 3-1. A la represa, més ordre i concentració dels garrotxins, que van millor ostensiblement i van crear diverses ocasions per eixugar el desavantatge. Aquest cop, però, no van tenir la sort de cara i van patir una derrota dolorosa que provoca que l’equip hagi de reaccionar per acostar-se als objectius marcats a principi de temporada.

Guineueta 4-2 Cadet Femení 

Les olotines van portar la batuta del partit i van obrir la llauna ben aviat, controlant la possessió i el ritme del joc. Al descans, el resultat era d’empat a un. A la represa, la Guineueta va poder capgirar el marcador i va marcar tres gols seguits que van fer baixar les revolucions del duel. Ja a les acaballes, les d’Anna Payola i Jessica Caballero van retallar distàncies amb una segona diana. Ara toca aprofitar el cap de setmana de descans per tornar amb les piles ben carregades.

Juvenil B 5-3 EF Garrotxa

Un molt bon partit de futbol, un derbi amb molta expectació en el qual els de Ketxa i Barris s’hi presentaven enmig d’una mala dinàmica de resultats. Un matx molt igualat en la primera meitat amb ocasions clares als dos costats. El Juvenil B va sortir més fort a l’inici de la represa i va tenir el premi de trobar el gol en cada arribada. A partir d’aquí, tot va anar rodat i es va saber gestionar el resultat. El cos tècnic felicita a la plantilla per l’esforç i l’actitud.

Figueres 1-0 Juvenil A

CF Sant Jaume 0-2 Guíxols

Derrota del filial a casa contra el segon classificat, que es va emportar els tres punts marcant un gol en cada part. Els de Joan Sánchez, sense capacitat de reacció, no van poder fer bo l’empat obtingut a Bescanó. Un CF Sant Jaume que és cinquè amb 35 punts abans de desplaçar-se al camp del Cassà de la Selva.

Sènior Femení 9-1 Mataró 

Tocava guanyar a casa i calia sortir molt endollat des del minut zero. En set minuts, les de Moi Dubé ja s’havien posat per davant amb dos gols d’avantatge. Tot i patir alguns atacs de les maresmenques, el Sènior Femení va saber administrar la renda i controlar el partit. Fins i tot van arribar tres gols més en aquesta primera meitat, deixant un resultat de 5-0 al descans. Només començar la represa, la UEO va deixar clares les seves intencions amb un altre gol. Poc després arribaria l’únic gol de les visitants, que no va fer tremolar a les garrotxines. Al final, tres gols més per situar un 9-1 que les permet superar la barrera dels 30 punts i col·locar-se en sisena posició. Ara venen 15 dies sense futbol femení que serviran per recuperar jugadores lesionades i encarar els últims partits de lliga amb tota la il·lusió per acabar el més amunt possible.

 

 

Leave a Reply