Solidesa retrobada (CF Badalona 0-0 UE OLOT)

Després de tres desplaçaments tornant de buit, la Unió Esportiva Olot ha recuperat la faceta més competitiva i seriosa per emportar-se un bon punt de Badalona. Els de Raúl Garrido, molt superiors en la primera meitat, no han estat inspirats en la rematada però s’han defensat de forma esplèndida davant d’un conjunt escapulat poc ofensiu. Porteria a zero i segon empat consecutiu abans de rebre el líder, l’Atlètic Balears, el proper diumenge a l’Estadi Municipal. 

La posada en escena de la UEO a Badalona ha estat certament esperançadora, ben diferent a la de les últimes sortides. Els vermells han agafat la batuta del joc i han pressionat de manera intensiva per robar pilotes en la zona de creació escapulada. En el primer quart d’hora, tres clares arribades; una rematada de cap d’Alan Baró que ha salvat Morales, una mitja volta de Marc Mas dins l’àrea i un xut ajustat d’Alfredo Gutiérrez, molt actiu i descarat pel carril dret. També s’ha prodigat en atac Eloi Amagat, debutant a l’onze titular, en un contraatac molt ben trenat amb Marc Mas que no ha obtingut el final desitjat. Més producció, el mateix Mas ha estat a punt de connectar una centrada ben precisa d’Alfredo al primer pal. Per part del Badalona, pinzellades de l’ex-Olot Robert Simón i poca cosa més en atac. L’Olot s’ha mostrat molt contundent en fase defensiva i pràcticament no ha concedit cap opció de perill als de Juanjo García. Es podria dir que Ginard ha estat un espectador més en un primer temps de control olotí però sense encert en la definició.

A la segona meitat s’ha obert més el duel, per bé que la possessió seguia essent per als de Raúl Garrido. Sí que ha despertat una mica el Badalona, amb Chacopino com a clara referència ofensiva i Boniquet i Agudo intentant subministrar-li pilotes. Però ha estat un lateral, Albarrán, qui ha disposat de l’acció més clara amb una centrada-xut que s’ha estavellat al pal. Un tram final de partit farcit de canvis i amb més interrupcions que han fet abaixar les revolucions de l’enfrontament. Garrido ha donat entrada a Xumetra, Héctor (suplent per primer cop aquesta temporada) i també Roger Barnils, per enfortir la medul·lar. Qui ho ha tornat a provar, però, ha estat Alfredo, engaltant un cacau que no ha marxat gaire lluny del pal dret de Morales. Uns darrers instants en els quals la UEO no ha perdut el cap i ha preferit assegurar l’empat, a la vegada que buscava sorprendre en alguna contra. El Badalona, més amb cor que cap, s’ha acostat a l’àrea de forma tímida i sempre topant amb la contundència dels centrals olotins. Al final, repartiment de punts que ens deixa sensacions agradables després de tres punxades a domicili. L’equip deixa la porteria a zero, neutralitza un rival directe i torna a mostrar una imatge molt digna per mantenir-se en posició còmoda. Són ja 35 punts els que acumulem, un petit pas més cap a la permanència. Intentarem fer-ne un de gros el proper diumenge al migdia amb la visita del primer classificat, l’Atlètic Balears. Un matx, per cert, que es perdrà Jordi Masó, que complirà cicle de targetes. Avui, un punt més, un zero que suma per seguir creixent!

FITXA TÈCNICA

CF Badalona: Morales (c), Albarrán (Àngel Sanchez, 87′), Valentín, Nana, Estellés, Robusté, Robert (Moha, 76′), Boniquet, Chaco, Marc Carbó i Ivan Agudo (Magallán, 65′).

UE OLOT: Ginard, Jose (c), Carles Mas, Jordi Masó, Marc Mas, Pedro (Barnils, 79′), Alfredo, Pep, Alan Baró, Eloi Amagat (Xumetra, 69′) i Marc Cosme (Héctor, 72′)

Àrbitre: Francisco José Fernández Cintas. Ha amonestat Robusté i Ivan Agudo (Badalona) i Masó (UEO)

Incidències: partit corresponent a la 26a jornada de campionat de lliga del grup tercer de Segona B amb la presència de 973 espectadors a l’Estadi Municipal de Badalona. El d’avui ha estat el partit 50 de Raúl Garrido a la banqueta de la UEO, igualant així a Rodri com a tècnic que més cops ha dirigit l’equip a Segona B. 

Foto: Jose González

Leave a Reply