El resum de la jornada al FUTBOL BASE (9 i 10 març)

LES CRÒNIQUES DE LA JORNADA

Prebenjamí A 9-0 Ter Brugent

Davant d’un gran club com és el Ter-Brugent, els jugadors de Plujà i Ferrés van aconseguir imposar-se amb un resultat molt convincent. Un marcador que dóna molta confiança i moral a l’equip per afrontar els següents compromisos en aquesta lliga del Consell Comarcal de la Garrotxa.

Fundescam 6-2 Benjamí D

Era una de les cites marcades al calendari, ja que es tractava d’un duel entre els dos conjunts que han mostrat més regularitat i solidesa fins al moment. El Benjamí D va sortir de manera inesperada, amb passades poc precises, poca comunicació entre línies i dubtes en cada decisió. Fruit d’això, en cinc minuts ja es van trobar amb dos gols en contra. Els mecanismes de joc habituals estaven bloquejats i per més voluntat que hi posaven no trobaven la manera de reconèixer la seva idea futbolística. Un gol en una jugada aïllada va permetre als olotins acostar-se en el marcador, però les sensacions no milloraven i els locals van marcar quatre gols més, de manera esglaonada, per sentenciar el matx. Malgrat la derrota, els de Coma i Marcillo es troben empatats a punts (i un partit menys) al capdavant de la classificació i continuen depenent de sí mateixos per acabar la lliga en primera posició.

Manlleu 0-4 Benjamí C

Victòria solvent en un enfrontament en el qual el Benjamí C va marcar la pauta ja des de la primera part. El bloc d’Arnau Suñer i Arnau Davesa va tenir molta més estona la pilota i els gols van anar caient pel seu propi pes. Tot i que l’efectivitat podria haver estat major, el cos tècnic es mostra satisfet amb els tres punts assolits en el municipi osonenc.

Aleví C 11-1 Borrassà

El conjunt que dirigeix Joel Olivet i Àlex Garza va començar molt endollat i als deu minuts ja dominava per 4-0 al marcador. Això va provocar que el rival es tirés encara més enrere i els olotins van poder gaudir jugar a plaer durant la resta del matx, obtenint una gran diferència de gols.

Aleví D 9-1 Figueres

Un dels millors partits realitzats des de l’inici de la competició. Actuació molt complerta dels nois d’Isaac Morchón i Ivan Pagès, que van ser clars dominadors de totes les facetes del joc. Un futbol de molta combinació i bons detalls de qualitat per posar a la pràctica tot el que es treballa en els entrenaments.

Sant Pere Màrtir 0-7 Aleví Femení 

El derbi va arrencar de manera frenètica, ja que les locals eren les perseguidores a la classificació. Primera part molt igualada en la qual va faltar domini i el joc habitual de l’Aleví Femení. Tot va canviar a la segona part amb un gol de falta quasi des del propi camp, fet que va ajudar a despertar l’equip de Laia Puig i Júlia Duran. Poc després, les vermelles clavaven el segon en un contraatac. Un matx que es va decantar en la segona i tercera part, fent cada cop més evident la victòria amb un resultat ben contundent. Cal destacar el bon treball defensiu de l’equip per tal de deixar la porteria a zero.

Infantil C 6-1 Banyoles

Primera meitat fantàstica dels olotins, controlant el partit amb un joc vistós i eficaç davant de porteria. A la mitja part, el resultat era de 2-0 favorable als de Casellas i Camps. Els banyolins van fer un pas endavant a la represa i amb una pressió asfixiant a la defensa olotina van poder retallar diferències (2-1). A partir d’aquí, l’Infantil C va tornar a desplegar el futbol de l’inici que els havia dut tant bon resultat, deixant un marcador final de 6-1. Tres punts magnífics que els situen en quarta posició a la classificació. Aquesta setmana, gran prova de foc al camp del Sant Roc, tercer classificat.

Infantil B 2-5 L’Escala

Una derrota clara davant del líder del grup i clar aspirant a pujar de categoria. Als de David Ferrés i Francesc Coll els va faltar intensitat i precisió en la primera meitat. El resultat al descans era de 0-3 a favor dels visitants. A la represa, l’Infantil B va millorar i va aconseguir marcar el primer gol, però al cap d’un minut l’Escala va fer el quart en una acció desafortunada. Tot i tornar a retallar diferències, els olotins van veure com els empordanesos anotaven el cinquè just tot seguit. Cal quedar-se amb els aspectes positius de la segona meitat i pensar en el següent rival.

Figueres 0-0 Infantil A

Segon empat de la temporada que propicia que l’Infantil A mantingui la distància amb un dels millors equips de la categoria. Va ser un xoc de molta expectació i tensió, molt igualat i sense oportunitats clares però sí amb algunes arribades dels olotins. Els figuerencs van tenir el control en moltes fases però sense generar gaire perill. En canvi, els de Moreno i Blasco van donar algun ensurt a la contra, especialment a la represa. Es tracta d’un empat de gran valor ja que fins al moment ningú havia puntuat ni havia deixat la porteria a zero a Figueres. Un pas important de cara a l’objectiu.

Cadet B 4-1 Les Preses

Un partit no gaire lluït del Cadet B que, no obstant, va aconseguir tirar-lo endavant. Falta de ritme en la primera meitat davant d’un rival que creava problemes a la defensa buscant un joc més directe. La segona va ser dominada per al conjunt de Luengo i Téllez, que van perdonar diverses ocasions de gol i no en van concedir ni una al conjunt presenc. Seguim lluitant!

Cadet A 1-1 Llagostera

Repartiment de punts en un duel molt igualat durant els 80 minuts. Els visitants van colpejar primer i es van avançar pràcticament en la primera arribada entre els tres pals. El partit estava molt equilibrat amb molt de migcampisme i amb les defenses imposant-se als atacs. Tot i això, abans de la mitja hora el Cadet A va poder igualar el marcador després d’una bona pilota filtrada a l’espai i ben definida pel davanter. A la represa es va mantenir la mateixa tònica, el Llagostera va crear ocasions a pilota aturada (còrners i alguna falta des de la frontal), mentre que la UEO també va tenir les seves opcions que no va saber materialitzar. Al final, un empat just però amb regust amarg per als de Subirana i Quintana, que seguiran competint al màxim fins al final en els partits que resten.

Cadet Femení 4-3 Fontsanta

Després del cap de setmana de descans, les jugadores olotines tenien moltes ganes de fer un gran partit i quedar-se amb els tres punts al Morrot. Les d’Anna Payola i Jèssica Caballero van sortir molt connectades i a la mitja part ja guanyaven per 2-1, anotant dos gols molt bonics. La segona meitat no va ser menys i va continuar el bon joc del Cadet Femení. A falta de deu minuts per acabar el partit, les locals ja havien agafat un avantatge de 4-1 al marcador. Tot i la lluita olotina, el cansament es va fer visible en l’últim tram i el matx es va ajustar. Una victòria que dóna energia positiva a la plantilla, la qual el cos tècnic felicita per la gran actuació que va desplegar.

Juvenil B 5-0 Les Preses

Un partit molt seriós i treballat dels de Ketxa i Barris. Una primera meitat igualada en el marcador però amb el control del joc i del partit per al Juvenil B, un dels aspectes que sempre intenten posar en pràctica. Pas endavant en la segona meitat acompanyat de mçes efectivitat en els últims metres. Segon derbi consecutiu amb un bon resultat aconseguit. El cos tècnic felicita els jugadors pel seu treball!

Juvenil A 2-0 Sabadell

Sis jornades després, el Juvenil A va poder aconseguir la victòria en un bon partit que va servir per reafirmar la millora obtinguda en les últimes jornades. Un duel que va començar molt igualat amb els dos conjunts que intentaven fer-se amb el control de la pilota. Un període marcat per les poques ocasions, tot i que al minut 35 arribaria el primer gol dels vermells; centrada de Joel Ferrés des de la dreta i rematada al primer toc de Marc Rosell.Amb aquest avantatge mínim es va arribar al descans. A la represa, les oportunitats van augmentar i els olotins van disposar d’una clara opció per situar el 2-0. El Sabadell va replicar amb un gol anul·lat després d’un bon xut des de fora l’àrea. Minuts després, una bona jugada entre Héctor i Eloi va acabar amb un cacau per l’escaire d’Eloi per ampliar la renda. Als últims minuts, els arlequinats van enviar una pilota al pal, mentre que els garrotxins van desaprofitar una ocasió d’or per fer el tercer. Un retrobament amb els tres punts de forma merescuda.

Cabanes 3-0 Juvenil Femení 

Les olotines visitaven un rival que es trobava un punt per sota a la classificació. Tot i dominar pràcticament tot el partit en camp contrari, les vermelles no acabaven de finalitzar les jugades d’atac. Per contra, el Cabanes va aprofitar un error defensiu al mig del camp per progressar per la banda i finalitzar amb un xut des de la frontal, amb el posterior refús de la portera i el gol de les locals. Aquesta diana no va canviar la dinàmica del partit però pocs minuts després, un penal en contra situava el 2-0 al marcador. La mitja part va servir per ajustes algunes mancances i les de Prat i Fabrés van guanyar una mica d’intensitat en atac, fet que va provocar un penal a favor que no es va poder transformar. Tot i la insistència olotina, semblava que no era el dia de la inspiració ofensiva. En canvi, les empordaneses sí que van veure porteria amb el tercer i definitiu. Un mal resultat però poc conseqüent amb el joc mostrat. A seguir treballant!

Cassà 2-1 CF Sant Jaume 

El filial de la UEO va plantar cara però finalment no es poder endur res de positiu de Cassà de la Selva. Els locals es van avançar en la primera meitat però a la represa, els de Joan Sánchez van poder empatar amb un penal transformat per Mark Saric. Ja a les acaballes, els cassanencs van tornar a respondre amb el 2-1 i va esfumar les possibilitats de puntuar dels garrotxins. El CF Sant Jaume, que aquesta setmana rep el Tossa, ocupa la setena posició amb 35 punts.

Leave a Reply