La UEO presenta el projecte a l’Ateneu Barcelonès

La Unió Esportiva Olot ha participat aquest migdia en el cicle de conferències de cultura i esport de l’Ateneu Barcelonès, exposant l’atrevit projecte de futbol social sostenible davant d’empresaris de diversos sectors i de periodistes esportius de primer ordre. L’acte ha tingut ha generat una enorme expectació i interès entre els assistents, convertint-se en una de les trobades més multitudinàries convocades per l’entitat barcelonina. 

En aquest dinar-tertúlia, impulsat per l’olotí Carles Llorens i presentat al bell mig de la ciutat de Barcelona, hi hem estat representats per Joan Agustí, president del club, i Jordi Reyes, directiu de comunicació i màrqueting. Sota el títol “Un altre tipus de club de futbol és possible?” Agustí ha explicat la filosofia i el posicionament d’un projecte valent de futbol social sostenible, que es diferencia de la resta de clubs amb uns valors ferms i compromisos a nivell esportiu, formatiu i social. El president ha destacat el rigor i la transparència en l’àmbit econòmic, essent un club sostenible i responsable, també ha posat èmfasi en l’arrelament i la proximitat del projecte, exemplificat en l’alt número de jugadors catalans del primer equip, així com la vessant social i més humana, que es posa de manifest amb els vincles amb el Club Atletisme Garrotxa o els convenis amb Càritas, Integra o els Donants de Sang.

Ha estat una trobada molt gratificant amb una cinquantena de personalitats de diversos àmbits de la cultura i de l’esport, que han conegut de primera mà els eixos principals del nostre projecte. Empresaris, directius, periodistes esportius i socis de l’Ateneu Barcelonès han pogut gaudit d’una experiència gratificant, conversant i intercanviant opinions sobre el món del futbol, sobre l’estat de la Segona B i sobre la gestió esportiva i econòmica. Agraïm la deferència de Carles Llorens, les facilitats de l’Ateneu Barcelonès (especialment a Miquel Àngel Barrabia) i la presència tots els convidats per assistir en aquesta conferència que per a nosaltres suposa un altaveu de gran prestigi i un aparador molt interessant per seguir lluint i traient pit d’un projecte únic en el futbol català. Gràcies a tots!

Fotos: Lorenzo Brújula

 

Leave a Reply