El resum de la jornada al FUTBOL BASE (23 i 24 març)

LES CRÒNIQUES DE LA JORNADA

Prebenjamí A 2-10 Sant Pere Màrtir
Manlleu 5-6 Benjamí D

Rebre cinc gols seguits després d’haver-se avançat a domicili no era un bon presagi pel que restava de partit. El Benjamí B visitava el Manlleu, immediat perseguidor i que ja els va derrotar a l’anada. Els locals, més físics, van ser superiors demostrant el seu potencial durant un llarg quart d’hora en el qual la UEO no mostrava símptomes de recuperació, competent errors de concentració i sense bona sortida de pilota. Al descans, el resultat era de 5-2 i la lògica indicava que només podia ampliar-se. Però els de Coma i Marcilla van sortir amb una altra mentalitat, confiats que algun gol podria trencar la dinàmica. Amb un joc més directe, els olotins van trencar la línia defensiva amb quatre gols en 12 minuts per capgirar el resultat. Faltava una última part per certificar la remuntada i els jugadors van posar-se el mono de treball per adaptar-se al nou escenari. Una reconfortant victòria que permet al Benjamí B continuar una setmana més a dalt de la classificació i que servirà com a exemple pel seu aprenentatge, confiança i perseverança.

Taradell 3-1 Benjamí C

Un molt bon partit del Benjamí C, que va aguantar el 0-0 durant les dues primeres parts. A la tercera, el bloc d’Arnau Suñer i Arnau Davesa es va posar per davant després de disposar de diverses ocasions. El Taradell, però, es va mostrar més encert en els últims metres i va poder donar la volta al resultat. Molt bones sensacions davant del tercer classificat de la lliga.

Sant Pere Màrtir 7-4 Benjamí B

Derrota inesperada del Benjamí B davant d’un gran equip. El Sant Pere Màrtir va ser superior en l’encert de cara a porteria, mentre que els joves de Sergi Sánchez i Marc Pagès van tenir més la possessió i la inspiració a l’hora de crear jugades ofensives. Però en el futbol ja se sap que guanya qui encaixa menys gols i toca seguir treballant aspectes defensius i mantenir la concentració en aquesta segona volta per assegurar la tercera plaça de la classificació.

 

Boscdetosca 5-3 Benjamí Femení

Les locals van anar per davant en el marcador durant tot l’enfrontament, per bé que les d’Helena Pujolar i Laura Pujolar van tenir l’empat a tocar en el tram final. En els últims minuts, però, el Boscdetosca va marcar el 5-3 definitiu en un matx entretingut i molt lluitat per part dels dos equips.

Cornellà 6-7 Aleví F
Besalú 7-3 Aleví E

Bons Aires 4-9 Aleví D

Un partit de menys a més dels nois d’Isaac Morchón i Ivan Pagès, que al descans guanyaven 2-3 sense  massa brillantor. A la represa, els olotins van saber reaccionar, mostrant una millora en el joc col·lectiu per situar un resultat final de 4-9.

Sant Feliu 1-0 Aleví B
Aleví A 12-3 Cassà

Porqueres 2-5 Infantil C

Infantil B 0-1 Peralada

Una gran actuació davant del segon classificat del grup i aspirant a pujar de categoria. El conjunt dirigit per David Ferrés i Francesc COll va donar la cara en tot moment, arribant al descans amb l’empat inicial i sense concedir ocasions a l’equip empordanès. A la represa, l’Infantil B va gaudir d’una oportunitat d’or que no va saber concretar davant d’un Peralada cada vegada més nerviós. A falta de cinc minuts, però, els xampanyers van anotar el gol del triomf en una falta lateral. El cos tècnic es treu el barret davant d’aquests jugadors, que van estar a l’alçada de les circumstàncies. Felicitats!

Fornells 0-2 Infantil A

Una victòria molt important per mantenir la distància de sis punts respecte el Figueres i obrir un marge més gran amb el Fornells. Un matx que s’iniciava amb intensitat i imprecisions als dos costats. Domini altern i sense gaires arribades, tot i que l’Infantil A es  va avançar en un servei de cantonada. Sense cap més ocasió clara es va arribar al descans. A la represa, els gironins van agafar la iniciativa però van topar amb el bon treball col·lectiu dels de Gerard Moreno i Marc Blasco, que van saber gestionar el resultat favorable i també va crear en perill en contratacs. En un d’aquests, es va poder forçar un penal que va suposar el 0-2 definitiu. Un triomf fonamental en un camp on no havia guanyat ningú i on el Fornells no s’havia quedat cap cop sense marcar. Un pas gairebé decisiu de cara a l’objectiu final a falta de vuit jornades.

 

Parets 3-0 Cadet A

Els vermells van sortir molt endollats i van realitzar una gran primera part, generant nombroses ocasions clares sense materialitzar. En canvi, va ser el Parets qui va obrir la llauna poc abans del descans en un contraatac molt ben trenat. A la segona meitat, els de Subirana i Quintana ho van seguir intentant però no van acostar-se a l’àrea amb tanta facilitat. Els vallesans, més còmodes, van ampliar la distància aprofitant una pilota morta dins l’àrea. Amb el duel ja decidit, els locals van clavar el 3-0 definitiu. Ens quedem amb les bones sensacions de la primera meitat, al qual només va faltar una mica d’efectivitat per canviar el guió del partit.

Cadet B 3-2 Boscdetosca

Una primera meitat molt igualada en la qual els visitants van aconseguir posar-se per davant. La constància i el treball del Cadet B els va permetre igualar les forces abans del descans. A la segona part, el Boscdetosca va tornar marcar just començar i els olotins van haver de remar a contracorrent per capgirar el resultat. La fe i la insistència va donar els seus fruïts i al final es va poder culminar la remuntada. Fantàstica victòria!

Cadet Femení 2-3 At. Ripoll

Un compromís davant de les segones classificades, conscients que seria un xoc dur i difícil. El Cadet Femení va sortir amb moltes ganes de desplegar un bon joc i després d’una gran primera meitat van aconseguir anar al descans amb una victòria parcial per la mínima (1-2). A la segona meitat, i amb un resultat desfavorable, els noies dirigides per Anna Payola i Jessica Caballero no van perdre la motivació i van demostrar que l’educació i el respecte són la base d’un equip.

Juvenil B 2-1 Llança

Un enfrontament amb mot poc ritme, molta possessió i control però poca profunditat. Un resultat ajustat amb massa poca diferència en el marcador tenint en compte els mèrits d’uns i altres. Tot i la victòria, als de Ketxa i Barris els està costant tirar endavant els partits davant d’equips més físics.

Juvenil A 2-1 Vic Riuprimer

Els olotins es van imposar al segon classificat amb una primera meitat marcada pel bon inici de la UEO i el domini del joc a través de la possessió de la pilota. El duel es va posar de cara per al Juvenil A, que en el minut 7 es va avançar en una rematada córner. Uns minuts més tard, els d’Èric Palomo situaven el 2-0 en una combinació col·lectiva de molta qualitat. Amb aquesta renda, el control i les millors arribades seguien essent dels garrotxins, mentre que els d’Osona només van acostar-se a pilota parada i en un mà a mà amb el porter. A la segona, l’escenari va va canviar i van ser els vigatans qui van dominar la situació. Això sí, només van poder crear perill en córners o faltes laterals, accions en les quals els de casa van treure dues pilotes de la ratlla de gol. El Juvenil A també tenia les seves opcions en ràpids contracops, però va ser el Vic qui va retallar distàncies després d’un servei de banda. En els últims minuts, els de casa van perdonar més ocasions per eixamplar les diferències. Molt bona actuació!

La Pera 0-3 Juvenil Femení

Les olotines visitaven el mític camp de terra de la Pera davant d’un equip igualat a punts a la classificació. Clar domini de les vermelles en els primers minuts tot i la dificultat del joc per les condicions del camp. Les d’Alba Prat i Mireia Fabrés gaudien del control i jugaven gairebé tota l’estona en camp contrari, malgrat que les ocasions no acabaven amb èxit. Va ser a la mitja hora quan, després d’una passada llarga i una gran lluita de la davantera, es va poder anotar el 0-1. I un minut abans del descans, centrada per la dreta i rematada de les olotins per clavar una segona diana psicològica. Es va mantenir aquesta tendència en la segona meitat, amb més comoditat per al Juvenil Femení, que va poder controlar els atacs de les locals i fins i tot va ampliar el resultat amb el 0-3 definitiu. Bona victòria per seguir aproximant-se al Girona, sisè classificat, abans de visitar el camp de les terceres, l’Estartit.

Martinenc 9-0 Sènior Femení

Un mal partit de les noies de Moi Dubé, que van caure amb contundència al camp d’un Martinenc que va mostrar un gran encert en les finalitzacions de les jugades. Toca seguir treballant i corregir errors per encara el proper partit amb confiança i il·lusió.

Quart 1-0 CF Sant Jaume

Derrota per la mínima del CF Sant Jaume al camp d’un rival directe com el Quart. Un partit que es va decidir a falta de vint minuts amb un solitari gol dels gironins. Després d’aquest resultat, els de Joan Sánchez es mantenen a la vuitena posició amb 35 punts i aquesta jornada rebran el líder, l’Escala.

Leave a Reply