El resum de la jornada al FUTBOL BASE (30 i 31 març)

LES CRÒNIQUES DE LA JORNADA

Benjamí E 6-2 Vall d’en Bas
Benjamí D 9-2 Taradell

El Benjamí B esperava el Taradell amb la idea de mantenir l’estela de resultats positius de les darreres jornades. Els visitants ocupaven l’última posició de la classificació però fins a les acaballes del primer quart, els garrotxins no van aconseguir inaugurar el marcador. Després d’un primer intercanvi de gols, els de Coma i Marcillo van agafar la mida al rival i van començar a marcar diferències. No va ser una actuació excessivament destacada de la UEO, que va jugar per inèrcia en moltes fases i va assolir un resultat contundent que permet mantenir la renda de dos partits amb l’immediat perseguidors a falta de quatre jornades per acabar.

Benjamí C 2-7 Gurb

Un bon treball del Benjamí C en un xoc amb les tres primeres parts molt igualades. El conjunt dirigit per Arnau Suñer i Arnau Davesa va entrar a la quarta part amb un 2-3 en contra i va intentar buscar l’empat. El cert, però, és que els osonencs van estar més encertats davant d’uns olotins que no van trobar la calma necessària per acostar-se al marcador.

Benjamí B 7-3 Atlètic Banyoles

Després de dos partits força complicats en els quals el Benjamí B no es va reconèixeri va patir una baixada física i ànima, aquest cap de setmana van retrobar-se amb la victòria de forma convincent davant del quart classificat. El bloc de Sergi Sánchez i Marc Pagès va superar així un rival directe recuperant la precisió i la intensitat, amb tots les jugadors donant el màxim rendiment per assolir els tres punts. Cal seguir així!


Quart 2-5 Benjamí A
Benjamí Femení 3-5 Sant Pere Màrtir

Tot i començar per darrere en el marcador, el Benjamí Femení va aconseguir empatar el partit a la segona meitat.El Sant Pere Màrtir, però, no els va deixar ni un sospir d’alegria ja que tot seguit tornava a avançar-se. Un compromís molt lluit par part dels dos equips en el qual les d’Helena Pujolar i Laura Pujolar van tornar a igualar les forces amb 3-3. No obstant dos xuts imparables al final de la quart part van desembocar amb el 3-5 definitiu.


Aleví E 3-4 Cornellà
Aleví D 4-2 Peralada

Un partit molt complert de tots i cadascun dels jugador davant del millor equip de la lliga. Un duel molt treballat de principi a fi amb un ritme molt alt. A la mitja part es va arribar amb un 1-0 favorable. A la represa, la intensitat va ser igual d’elevada i el Peralada va situar la igualada en el tercer quart. Els de Morchón i Pagès, però, van reaccionar per tornar a posar-se per davant. En l’últim quart, els vermells van sortir igual d’endollats i van poder marcar el gol de la tranqui·litat, tot i que un gol visitant va fer que haguessin de tornar a treballar de valent. El cos tècnic es mostra molt orgullós del partit dels joves i de la progressió que estant tenint setmana a setmana, en les quals interioritzen mecanismes i idees que vol implantar el club.

Peralada 6-7 Aleví C
Girona 1-1 Aleví A
Aleví Femení 2-0 Atlètic Ripoll

L’enfrontament va arrencar molt igualat i amb oportunitats a les dues bandes davant d’un rival que es trobava a tres punts de distància a la classificació. A la represa, l’Aleví Femení va obrir la llauna a través d’un llançament de còrner. Això va fer crèixer a les jugadores de Laia Puig i Júlia Duran, que seguien oferint el seu joc habitual. A la tercera part, les olotines van culminar una gran jugada des de la defensa per situar el 2-0. Un triomf que els permet pujar una posició a la classificació.


Infantil C 3-2 Atlètic Banyoles

Una cita davant del segon classificat de la lliga en la qual l’Infantil C va trencar el gel de forma matinera amb l’1-0. Un partit d’anades i vingudes a les dues àrees en el qual una bona jugada trenada dels olotins va suposar el segon gol just abans del descans. A la segona, els de Casellas i Camps van imposar el seu joc de possessió, obligant als banyolins a fer un gran desgast físic. Tot seguit, els de casa van anotar el 3-0 però l’Atlètic no es va poder per vençut i va retallar distàncies amb dos gols a pilota aturada. Al final, tres punts importantíssims per seguir mirant a la part alta de la taula.

Tordera 0-10 Infantil B

Una victòria molt còmoda davant del penúltim classificat de la taula. El més destacat dels de Ferrés i Coll és el respecte i la humilitat que es va mostrar en tot moment cap al rival després d’aquest resultat contundent. També cal ressaltar la actuació del porter dels olotins, que van realitzar algunes aturades de mèrit.

Infantil A 4-1 Esplais

Mala primera part amb domini però sense verticalitat ni intensitat defensiva. Els visitants es van avançar per primer cop a la temporada amb un gol a l’esquena de la defensa olotina. L’Infantil A va aconseguir empatar tot i que l’Esplais va tenir una altra bona opció amb un llançament de falta. A la segona part, els de… van canviar el xip per buscar més profunditat. I van arribar la resta de gols; el segon en un servei de cantonada, el tercer en una bona jugada trenada fins a la cuina i el quart, de penal després d’un bon retall dins l’àrea. A falta de set jornades, l’Infantil ha encaixat només quatre gols en contra.

Lloret 1-8 Cadet B

Un gran esforç i un joc de molt nivell van permetrar al Cadet B deixar el partit sentenciat a la mitja part (0-5). Tot i baixar el ritme a la represa, l’equip dirigit per Luengo i Téllez va poder marcar tres gols més després de la diana de penal del Lloret enl l’única errada dels olotins. A seguir lluitant!

Cadet A 0-1 Granollers

Molt bona actuació del Cadet A, que malauradament no va poder assolir el premi desitjat. Els de Subirana i Quintana van estar ben col·locats davant d’un equip candidat a pujar de categoria. Els vallesans tenien més possessió però sense generar ocasions clares. Al descans es va arribar amb el resultat inicial. A la represa, els olotins van sortir més valents i van disposar de dues bones oportunitats que no van saber transformar. En canvi, el Granollers sí que va veure porteria amb un xut des de la distància impossible per al porter. Un cop dur després de com havia començat la segona meitat. La UEO va insistir fins al final, sobretot a pilota parada, no va poder materialitzar les seves jugades. Una derrota amb el cap ben alt i donant-ho tot dins del terreny de joc, no hi ha una manera més digna de perdre. A tornar-hi la propera setmana!

Baix Ter 2-1 Juvenil B

Mateixa dinàmica que en els últims partits fora de casa. Els de Ketxa i Barris gaudeixen del control i controlen la possessió però mostren poca efectivitat de cara a porteria i en canvi encaixen molt fàcilment. A treballar per capgirar aquesta tendència!

Peralada 1-2 Juvenil A

El matx es va iniciar amb molta possessió i bones aproximacions a l’àrea del conjunt d’Èric Palomo. El Peralada només podia defensar-se i generar perill en alguna contra o a pilota aturada. Al voltant del minut 35, una bona combinació olotina va suposar el 0-1, amb el qual es va anar al descans. A la segona part va canviar força el panorama amb uns locals que sortien amb més perill cada cop que robaven la pilota. En una centrada lateral, els xampanyers van obtenir el gol de l’empat. A partir d’aquí, ocasions per als dos equips, un gol anul·lat al Peralada i un xut al pal del Juvenil A. I quan semblava que ja es firmaven les taules, la UEO va marcar l’1-2 en temps de descompte després d’una sèrie de rebots dins l’àrea.

L’Estartit 1-1 Juvenil Femení

Visita al camp del tercer classificat, un equip molt complert i amb extrems molt ràpides i desequilibrants. El bon sistema defensiu del Juvenil Femení va permetre aguantar la primera part amb un 1-0 desfavorable. El gol de les empordaneses es va cuinar en una passada llarga per banda dreta que la defensa no va poder atrapar. A la segona, mateixa dinàmica amb un bloc ben posicionat que neutralitzava els atacs de l’Estartit. En una pilota robada al mig del camp, les noies d’Alba Prat i Mireia Fabrés van poder progressar i aprofitar un desajust defensiu per anotar l’empat en una acció de molta qualitat. El duel va ser intens fins al final, quan les locals van fer perillar el punt de les olotines, que finalment es van endur una recompensa enorme abans d’encarar una setmana amb dos partits (dimarts i diumenge, aquest contra les segones). Som-hi!


CF Sant Jaume 4-1 L’Escala

Campanada majúscula del filial, que va atropellar un dels candidats a l’ascens en una primera meitat per emmarcar. Els gols d’Ibra, Enric Genís, Pol Reixach i David Cruz van deixar sense resposta al poderós conjunt escalenc, que només va poder marcar el gol de l’honor en els últims minuts i des del punt de penal. Injecció de confiança per als de Joan Sánchez, que són setens del grup 2 de Segona Catalana amb 38 punts.

Sènior Femení 2-7 La Roca

Un partit molt defensiu de les olotines, que no van poder fer davant de la superioritat del rival. A destacar la gran ajuda de les jugadores del juvenil per tirar endavant el partit.

Leave a Reply