El resum de la jornada al FUTBOL BASE (13 i 14 abril)

LES CRÒNIQUES DE LA JORNADA

Castellfollit 4-2 Prebenjamí A
Pradenc 2-3 Benjamí D
Benjamí C 3-5 Vic

Una derrota amb el cap ben alt del Benjamí C, que va lluitar durant tot el partit i fins i tot va anar per davant en el marcador en la tercera part. Els osonencs, però, van estar més endollats en l’última part per capgirar la truita i emportar-se els tres punts del Morrot. 

Benjamí B 6-1 Besalú
Atlètic Pals 0-10 Benjamí A

Un partit contra l’últim classificat, que va oposar resistència en els dos primers quarts. En la resta, el Benjamí A va mostrar la seva superioritat i va aprofitar que el Pals va abaixar els braços per deixar un resultat molt contundent.

Benjamí Femení 0-1 Escola Pia
Aleví F 6-9 Camprodon
Aleví E 3-1 Les Preses
Aleví D 3-3 Palamós
Celrà 2-11 Aleví C
Aleví B 6-2 GEiEG
Roses 2-4 Aleví A
Cabanes 7-3 Aleví Femení

Sortida al camp d’un dels rivals més forts de la lliga, el Cabanes. Tot i trobar-se un adversari contundent, l’Aleví Femení va donar la cara i va poder inaugurar el marcador, gaudint del domini del joc durant la primera meitat. Després del descans, les empordaneses van augmentar la intensitat i van estar més encertades de cara a porteria. El conjunt de Laia Puig i Júlia Duran va intentar aturar aquesta embranzida però no va ser possible.

Infantil C 2-2 La Canya
Quart 0-3 Infantil B

Gran victòria al camp del quart classificat que els permet retallar distàncies. Els primers minuts van ser de control local, malgrat que no van inquietar en cap moment la porteria olotina. En canvi, l’Infantil B va anar per feina i en una jugada molt bon trenada van clavar el 0-1. A la segona meitat, els de Ferrés i Coll van sortir amb molta intensitat, essent clarament dominadors del gol i ampliant les diferències amb dos gols més. El cos tècnic felicita tot l’equip pel compromís i l’actitud mostrada durant els noranta minuts


Infantil A 4-0 Roses

Partit apàtic dels olotins, que van generar moltes ocasions en el primer quart d’hora però es van mostrar molt imprecisos en la definició. Al final de la primera part, els de Blasco i Moreno van aconseguir obrir la llauna després d’un refús dins l’àrea. A la represa, l’Infantil A va posar una marxa més i tot seguit va arribar el segon gol amb una rematada a plaer després d’una incursió per l’esquerra. A partir d’aquí, més arribades dels de casa, que van trobar el tercer a servei de cantonada i el quart en una altra rematada dins l’àrea. Una jornada en la qual l’Infantil A amplia el marge a deu punts amb el segon classificat, quedant-se a només dues victòries de l’ascens matemàtic a Preferent.


Cadet A 0-4 Vilassar de Mar

Poques opcions va tenir el Cadet A davant un dels aspirants al títol. Un Vilassar que va estar més encertat i va oferir més qualitat en les seves accions davant d’uns olotins que van plantar cara però no se’n van sortir. Els de Subirana i Quintana van anar al descans amb un 0-2 en contra i a la represa van rebre dues dianes mé per col·locar el 0-4 definitiu. El cos tècnic felicita el rival per la victòria i demana als seus jugadors que segueixin entrenant al màxim per competir a bon nivell en aquest tram final de temporada.

Vallgorguina 1-1 Cadet Femení
Llagostera 3-1 Juvenil B
EF Sant Feliu 1-7 Juvenil A

Primera part molt disputada amb els primers compassos de domini local però sense traduir-se en ocasions. A partir del minut 20, els olotins van obrir la llauna i van passar a gaudir del control de joc. Just a la mitja hora, el Juvenil A va marcar el segon a servei de cantonada. La segona meitat va arrencar amb un altre gol dels d’Èric Palomo i a partir d’aquí, el matx es va trencar. El Sant Feliu va retallar distàncies amb l’1-3 en rematar una centrada a l’àrea. Tot seguit, els garrotxins van disposar de nombroses oportunitats i en van poder transformar quatre més. 

CF Sant Jaume 1-1 Porqueres

Un empat amb regust amarg del filial de la UEO, que va obrir el marcador amb un gol d’Ibra al minut 23. El Porqueres, però, va poder igualar el resultat amb una diana a falta de cinc minuts per acabar. Amb aquest punt, els de Joan Sánchez es mantenen a la setena posició amb 42 punts, tres per sota de Quart i Can Gibert.

Júpiter 3-3 Sènior Femení 

Partidàs en un camp històric de Barcelona. un duel vibrant a quatre jornades per acabar la lliga en el qual les vermelles van posar per davant dues vegades (0-2 i 1-3) però van ser neutralitzades per un trio de gols de la davantera local. Un empat a tres gols que permet a les de Moi Dubé tancar el cicle de partits amb rivals més ben posicionats a la taula havent aconseguit sumar punts amb quatre dels cinc primers classificats. Balanç positiu!

 

Leave a Reply