El resum de la jornada al FUTBOL BASE (27 i 28 maig)

LES CRÒNIQUES DE LA JORNADA

Benjamí E 5-2 Vall d’en Bas
Benjamí D 7-2 Torelló
Roda de Ter 2-0 Benjamí C

Un bon partit del Benjamí C que no va fer justícia en el marcador. Els joves olotins van moure molt bé la pilota però els va faltar efectivitat de cara a porteria.

Sant Gregori 0-12 Benjamí B
Benjamí A 2-3 Llagostera
Besalú 3-1 Benjamí Femení

El gol inicial del Besalú en la primera part i un altre a la segona van complicar les coses a les olotines. Tot i això, el Benjamí Femení va aconseguir ajustar la renda en la quarta part (2-1). I quan semblava que l’empat estava a prop, les locals van marcar el tercer per deixar sentenciat l’enfrontament.

Vilamalla 3-2 Aleví F
Roses 2-3 Aleví E
Esplais 4-4 Aleví D
Aleví C 8-2 Ripollès
Monells 0-9 Aleví Femení

Punt i final a la lliga amb una golejada contundent. Les olotines ja van deixar clar en les dues primeres parts que volien guanyar el partit, situant un 0-4 al marcador. Tampoc van baixar el ritme en la tercera i quart part, fet que va permetre ampliar encara més les diferències. L’Aleví Femení va realitzar grans accions de joc col·lectiu entre totes les futbolistes. Una bona manera de finalitzar una competició en la qual s’ha vist que cal oferir regularitat, esforç i lluitar per estar entre els cinc primers.

Aleví A 4-2 Quart
Boscdetosca 1-9 Infantil C

Els joves de Casellas i Camps es van endur el derbi del passat cap de setmana amb un resultat contundent. El cos tècnic es mostra molt satisfet pel joc desplegat, a la vegada que demana la mateixa exigència i treball per sumar els tres punts la propera jornada, a casa contra el Torelló.

Begur 2-4 Infantil A

Triomf en un camp complicat en un partit que començava bé amb un refús delslocals que es colava dins de la pròpia porteria. Un duel igualaten el qual el Begur feia patir a l’Infantil A a través d’atacs ràpids per les bandes. En canvi, als garrotxins els faltava precisió en l’última passada per culminar les jugades trenades. Després d’una arribada per banda, els del Baix Empordà van aconseguir empatar primer i tot seguit avançar-se aprofitant un desajust defensiu. Un gol psicològic i una situació nova, marxar perdent al descans. A la segona, però, els de Blasco i Moreno van treure l’orgull per sobreposar-se a la situació i van equilibrar les forces ràpidament amb una bona rematada. Poc després, pilota a l’espai i contra de llibre per posar el 2-3 al marcador. I la sentència, un llançament de falta que significava el 2-4. Molt bona reacció d’un Infantil A que es queda a un sol partit de coronar-se com a campió de lliga. Diumenge a les 12h al Morrot, la lliga en joc!

Infantil B 5-1 Ca l’Aguidó

Victòria solvent davant d’un dels últims classificats del grup. Els de Ferrés i Coll van sortir amb molta intensitat i van tenir el contrl del partit en tot moment. Al descans, es va arribar amb un resultat de 2-0. A la represa, els olotins van marcar el tercer i uns minuts de relaxació van permetre als visitants anotar el seu únic gol. Tot seguit, l’Infantil A va reprendre el domini per acabar amb un convincent 5-1.

Cadet B 4-1 Ripollès

Un enfrontament complicat i a la vegada molt treballat dels nois de Luengo i Téllez, que van fer un gran esforç per quedar-se amb els tres punts al camp del Morrot. 

Mollet 4-2 Cadet A

Un xoc ben competit davant d’un dels rivals de la part alta de la classificació. A la primera, el Cadet A va jugar de forma molt seriosa, defensant amb seguretat i atacant amb determinació i contundència. Fruit d’això, els de Subirana i Quintana es van poder avançar a falta de deu minuts per al descans. A la represa, tot i que l’equip va mantenir la bona línia, el Mollet es va mostrar més incisiu i en pocs minuts va obtenir la igualada. Un cop psicològic que va afectar el joc dels olotins, i més quan el rival va marcar el 2-1 just després. Tot i això, els vermellsno es van rendir i van trobar el premi de l’empat a servei de cantonada. En els minuts finals, els vallesans van estar més encertats per col·locar el 3-2 i tot seguit el 4-2. Cal valorar l’actitud i la manera de competir dels jugadors, tot esperant que es repeteixi en els últims partits de competició.

Cadet Femení 1-2 Terlenka

Després d’una bona primera meitat, les olotines van anar als vestidors amb un resultat desfavorable de 0-2 per culpa d’un error defensiu i una jugada de còrner. Tot i això, els ànims estaven ben amunt i a la segona part van demostrar que són unes grans lluitadores. Les de Payola i Caballero van poder ajustar el marcador però al final no va tenir la sort de cara per treure cap punt tot i les oportunitats generades. La plantilla té moltes ganes per encarar la nova setmana i seguir treballant i aprenent.

Juvenil B 2-4 Banyoles

Un duel molt agraït de veure, ja que els dos equips van intentar jugar a futbol mitjançant la possessió de la pilota, la diferència va ser l’efectivitat de cara a gol. Els de Ketxa i Barris haurien d’haver tingut millor resultat per mèrits i ocasions, però cal quedar-se amb el joc i l’actitud dels jugadors. Cal seguir competint fins al final de temporada, en la qual cada partit i cada entrenament és una millora constant.

Juvenil A 5-6 Manlleu

Un duel amb la tercera posició en joc que va començar molt bé per al Juvenil A, obrint la llauna ben d’hora. Els olotins dominaven i eren superiors, però just a la mitja hora el Manlleu va equilibrar les forces rematant una centrada lateral. Un gol que va fer mal als d’Èric Palomo, que van rebre dues garrotades més abans del descans (1-3). La segona meitat va arrencar de forma immillorable amb el 2-3 just sortir del vestidors. En la següent acció, però, resposta dels osonencs amb un xut llunyà (2-4). Pocs minuts després, la UEO es mantenia viva amb el 3-4. Però en dues jugades de contraatac, els visitants esvaïen les esperances amb el 3-6. Malgrat tot, els de casa no es van rendir i van anotar dos gols en cinc minuts (5-6). Amb 12 minuts per endavant, els locals van tenir opcions d’empatar però aquest cop no van gaudir d’encert en les finalitzacions. 


Juvenil Femení 5-0 Cornellà

Un compromís davant d’un conjunt de la part baixa de la classificació, que va oferir una millora futbolística notable i va posar en certes dificultats a les vermelles. Tot i haver marcat el primer gol ben aviat, les d’Alba Prat i Mireia Fabrés no es van sentir còmodes del tot fins a la segona meitat, quan van poder ampliar les distàncies fins al 5-0 definitiu. I és que a la primera part els va mancar calma i ordre però després del gol van agafar aire i, després d’aturar i analitzar la situació, van poder canviar el xip.

Caldes 0-2 CF Sant Jaume

Victòria autoritària del CF Sant Jaume a domicili amb gols d’Albert Rigau i Ibra, un a cada part. D’aquesta manera, el conjunt de Joan Sánchez encadena quatre partits sense perdre (tres victòries i un empat) que els mantenen en la setena posició amb 45 punts, els mateixos que el Quart i a tres punts del Can Gibert.

Sènior Femení 3-1 Santa Eugènia

Un duel molt important per seguir aspirant a la sisena plaça quan queden tres jornades per disputar. El partit va ser dur i complicat amb molt de joc al centre del camp, pocs espais que dificultaven el bon futbol dels dos equips. La primera meitat va acabar amb un 2-1 favorable al Sènor Femení, que va conservar el control a la primera. En una bona acció ofensiva, les de Moi Dubé van signar el tercer gol per deixar el triomf vist per sentència.

Leave a Reply