El resum de la jornada al FUTBOL BASE (18 i 19 maig)

LES CRÒNIQUES DE LA JORNADA 

Escoleta 4-8 Escola Pia 

Estrena de l’Escoleta de la Fundació UE Olot. Un partit molt bonic i amb moltes ganes de jugar-lo en el qual els nens s’ho van passar d’allò més bé. Els petits van oferir un gran nivell, competint bé i amb esportivitat, mostrant un gran futur per endavant. Es va assolir l’objectiu principal, que no era cap l’altre que gaudir del futbol. Aquesta setmana més i millor!

Montagut 4-3 Benjamí E
Benjamí C 5-2 Tona
Benjamí B 7-3 Sant Roc
Baix Ter 1-2 Benjamí A
Aleví F 2-7 Ter Brugent
Aleví E 6-3 Vilamalla
Aleví D 10-6 L’Escala
Aleví B 9-4 Begur
Boscdetosca 1-4 Aleví A

Un partit molt complicat per a l’Aleví C, que va aconseguir obrir la llauna al camp del Boscdetosca, que va empatar en una ràpida transició. El conjunt d’Olivet i Garza va seguir treballant i finalment van trobar l’encert de cara a porteria per endur-se el derbi cap a Olot.

Sant Pere Màrtir 0-15 Infantil C

Un marcador molt contundent en el qual cal remarcar l’esportivitat i el fair play dels dos equips que s’ha intentat transmetre durant tota la temporada. Casellas i Camps s’acomiaden d’aquest curs en segona posició (a l’espera d’altres resultats) i donant les gràcies a tota la gent que forma part del club pel bon tracte ofert en aquesta campanya.

Gironès Sàbat 2-2 Infantil B

Empat amb regust a victòria al camp del tercer classificat, un camp on només el líder havia sortit amb els tres punts. Els de Ferrés i Coll va sortir sense complexos i ben ordenats sobre el terreny de joc. Fruït d’això van disposar de diverses ocasions fins que van situar el 0-1 en una gran jugada col·lectiva. Els gironins van igualar el marcador en una acció d’anticipació a la defensa. A partir d’aquí, el Sàbat va prémer l’accelerador i va tenir opcions de clares de gol. Tot i això, l’Infantil B va poder avançar-se de nou amb una rematada a la sortida d’un córner. No obstant, en una decisió polèmica, l’àrbitre va xiular pena màxima a favor dels locals, que van aconseguir el 2-2 definitiu. El cos tècnic felicita a tots els jugadors pel compromís mostrat. 

Infantil A 6-0 Boscdetosca
Bisbalenc 4-3 Cadet B

Un enfrontament contra un rival dur físicament i que va inaugurar el marcador a la primera part. El Cadet B, però, va saber reaccionar per situar les taules abans del descans. A la represa, l’equip dirigit per Luengo i Téllez van obrir forat amb dos gols més però les errades defensives van propiciar la remuntada del Bisbalenc, que es va poder quedar amb els tres punts.

Cadet A 3-1 Sabadell

Últim duel de la temporada en el qual l’equip va estar a molt bon nivell. El partit va començar molt bé per al Cadet A, que va estrenar el marcador amb un gran xut des de la frontal. Tot i això, la resposta del Sabadell va ser immediata en un servei de córner. El bloc de Subirana i Quintana va desplegar un bon futbol amb circulació fluida de pilota i bona col·locació en defensa per contenir els atacs rivals. A la represa, els vermells van seguir amb la mateixa tònica i van trobar la recompensa amb el 2-1. I a falta de cinc minuts, la sentència amb el 3-1 definitiu. Un bon record per acabar un any difícil en una categoria molt exigent.

Sant Jordi 5-3 Cadet Femení

Les noies garrotxines van començar el partit amb mal peu, ja que un error defensiu va provocar el primer gol a favor del Sant Jordi. Tot i això, les de Payola i Caballero no van abaixar els braços i van anar al descans amb un desavantatge de 2-0. El Cadet Femení va sortir a la represa amb ganes de donar-ho tot i així va ser. Una segona meitat molt ajustada en la qual les de casa van marcar tres gols més però les olotines també van veure porteria en tres ocasions. Amb el cap ben amunt, és moment d’encarar la penúltima jornada de la temporada!


Boscdetosca 3-2 Juvenil B
OAR Vic 1-1 Juvenil Femení

Desplaçament al camp d’un rival dues posicions per sota de la UEO. Un dia gris en tots els sentits ja que, tot i avançar-se en el marcador en els primers minuts, el Juvenil Femení no va saber administrar la renda i es va complicar la vida a nivell defensiu. I això que la primera meitat es va acabar amb el 0-1 del principi, però l’inici de la represa va ser de l’OAR Vic amb la diana de la igualada. Tot seguit, les ànsies de marcar van provocar que les olotins tendissin a la verticalitat enlloc d’atacar de manera ordenada. Les de Prat i Fabrés han de fer autocrítica per millorar en la propera cita davant d’un contrincant molt potent com el Torelló.


CF Sant Jaume 2-0 Can Gibert

Quarta victòria consecutiva d’un filial en estat de gràcia. Una tarda especial per al capità Pol Reixach, que penja les botes d’onze temporades i va rebre un merescut homenatge per part del club i dels seus companys. Els gols d’Aniol Cabarrocas i Enric Genís van permetre als de Joan Sánchez guanyar un rival directe, al qual ja igualen a la classificació, i superar el Boscdetosca per col·locar-se en la cinquena posició del grup 1 de Segona Catalana amb 54 punts. Propera jornada, visita al Marca de l’Ham figuerenc!

Leave a Reply