Pol Ballesté, continuïtat a la porteria

El porter barceloní arriba a un acord amb la Unió Esportiva Olot per ampliar la seva relació amb el club per una temporada més una altra d’opcional. Ballesté, que va aterrar a La Garrotxa en el mercat d’hivern, s’ha mostrat com una alternativa fiable a Ginard, oferint seguretat, caràcter i bon joc de peus en les seves actuacions d’aquest tram final de curs. 

Un porter molt jove, tot just té 23 anys, i que ja ha voltat món amb les seves experiències a El Palo, Cádiz CF, Granada B o Badajoz. Sorgit de les categories inferiors del FC Barcelona, Pol Ballesté López ha passat pàgina de les últimes lesions i ha donat mostres del seu talent i personalitat en el mig any que l’hem vist entrenar i competir a La Garrotxa. En aquesta recta final, Ballesté ha disputat quatre partits de lliga (Espanyol B, Ebro, Ejea i Teruel) en els quals només ha encaixat dos gols i ha contribuït a fer de la UEO un dels conjunts menys golejats del grup (31). El barceloní signa per una temporada amb opció a una altra (1+1) i representa una aposta ferma de present i futur a la porteria olotina. Enhorabona, Pol!

Declaracions de Pol Ballesté:

“Molt feliç i content d’aquesta nova oportunitat que em dóna el club. Tinc moltes ganes de progressar i de fer les coses bé la temporada vinent”.

“Des d’un primer moment el vestidor em va obrir les portes de la millor forma possible. El club és molt professional, es treballa molt bé i això és el que sempre busca un futbolista”.

“Com a objectiu personal em marco intentar jugar els màxims minuts possibles i gaudir com he fet en aquests últims partits. M’he sentit molt còmode, portava molt de temps sense jugar i he agafat molta confiança de cara al curs vinent”.

Fotos: Andrea Bolcato-UE Olot

 

Leave a Reply