Jordi Masó, tres anys més al servei del grup

El migcampista Jordi Masó i la Unió Esportiva Olot estenen el seu compromís per a les tres properes temporades. Amb gairebé una setantena de partits en els primers dos cursos, el pulmó de Fontcoberta s’ha convertit en un dels elements indispensables de la plantilla. Discret i professional, Masó s’ha guanyar el cor de l’afició i representa a la perfecció el sentiment del projecte.

El que sempre suma en sumarà tres més, i això que només té 26 anys amb una trajectòria que molts ja voldrien a la seva edat. Jordi Masó Ribas és d’aquells futbolistes que tanta falta fan en un equip de Segona B. Polivalent, generós en l’esforç i portent físic per dotar d’un equilibri necessari en aquesta categoria. Dues temporades de rendiment òptim tal i com demostren les seves xifres (34 partits a la primera i 33 a la segona). Sense fer soroll i lluitant cada pilota dividida, el del Pla de l’Estany s’ha guanyat a pols la continuïtat per als tres següents cursos. D’aquesta manera, Masó s’afegeix a Pol Ballesté, Héctor, Blázquez i Roger Barnils com a últimes renovacions destacades. Gràcies, Jordi! Seguirem donant guerra!

Declaracions de Jordi Masó:

“Molt content de renovar per tres anys més, em sento molt identificat amb el projecte, tinc arrels garrotxines i per mi és tot un honor defensar la samarreta de l’Olot”

“Aquest any hem fet un pas endavant, hem marcat el camí que hem de seguir en un futur, sempre tocant de peus a terra però essent ambiciosos i sobretot competitius”

“Garrotxa vol dir terra aspra, de difícil accés. M’agradaria que aquesta fos la sensació que tinguessin els equips rivals quan vinguessin a jugar aquí, que es trobessin amb un equip difícil de guanyar”.

“Vull seguir deixant-me la pell al camp i aportar la feina bruta de l’equip, que és el que m’agrada fer”. 

Fotos: Andrea Bolcato-UE Olot

 

Leave a Reply