Roger Vidal i Ferran Roca agafen el Juvenil A

Relleu al capdavant del Juvenil A de la Unió Esportiva Olot. Roger Vidal, una de les llegendes de la història recent del club, viurà la seva primera experiència com a tècnic acompanyat de Ferran Roca, ex-entrenador de CEF Boscdetosca i CF Sant Jaume. Un nou repte dins del club per al de Castellfollit, que ho afronta amb il·lusió i ganes de traslladar els seus coneixements i valors a les noves generacions. Des del club agraïm la feina i dedicació d’Èric Palomo, que deixa la banqueta però seguirà col·laborant amb el projecte. 

291 partits, 9 temporades, 5 ascensos i 2 títols de Tercera Divisió. Són els números de Roger Vidal Corominas, sens dubte un dels il·lustres referents de l’etapa daurada de la UEO que ara farà el salt a les banquetes. Després d’un any treballant dins de la Fundació UE Olot, l’ex-capità garrotxí assumeix la responsabilitat de dirigir el Juvenil A de Preferent. Ho farà acompanya d’un bon amic, Ferran Roca, que és professor com ell i que ja té una certa experiència en les seves aventures al CEF Boscdetosca, CF Sant Jaume i també al futbol base del Girona FC. Com en els casos d’Abel Solé (directiu del futbol base) o Jordi Freixa (cap dels observador), el club aposta per a que els futbolistes emblemàtics dels últims anys agafin pes i donin continuïtat als valors que practiquem a la UEO. L’objectiu no és cap altre que seguir nodrint de futbolistes de la casa al primer equip com els exemples recents d’Alfredo, Lluís Aspar o Guillem Sacrest.

Roger Vidal i Ferran Roca substitueixen l’osonenc Èric Palomo, que ha realitzat una bona campanya al Juvenil A deixant-lo en la quarta posició del grup 2 de Preferent amb 50 punts. Des del club agraïm enormement la tasca i dedicació de Palomo durant aquesta temporada, un tècnic que seguirà col·laborant amb la UEO des de la distància i amb el qual es deixen les portes obertes de cara al futur. Molt agraïts, Èric! Fins aviat!

Declaracions de Roger Vidal:

“Molt content de poder iniciar-me a les banquetes del planter de la Unió Esportiva Olot rodejat de gent pròxima i de confiança”.

“L’etapa juvenil és molt important per un futbolista. Treballarem per a que els joves aprenguin, competeixin i gaudeixin jugant a futbol”.

“En Ferran Roca té experiència a les banquetes i veiem el futbol de manera similar. Crec que ens complementem bé i farem un gran equip”. 

 

 

Leave a Reply