Pedro del Campo la seguirà tocant a la UEO

El migcampista figuerenc i la Unió Esportiva Olot seguiran units una temporada més una altra d’opcional. Pedro del Campo ha disputat una seixantena de partits en dues temporades, oferint un rendiment destacat a la zona ampla i adaptant-se plenament a l’exigència d’una nova categoria.

Pedro del Campo González va arribar a la UEO procedent de la UE Figueres, on havia militat un grapat d’anys a Tercera Divisió. Brillant amb llum pròpia a Vilatenim però sense experiència a Segona B, el figuerenc es va adequar a la nova categoria fins a convertir-se en un dels homes clau a la zona de mitjos. Als seus 27 anys, Pedro ha trobat la maduresa i confiança per créixer com a futbolista. Conducció, criteri, talent i visió de joc són les virtuts d’un jugador que rarament perd una pilota. Per tots aquests elements, a més de la seva qualitat humana i arrelament, la direcció esportiva ha decidit aposta per la continuïtat del migcampista, que seguirà remenant les cireres des de la sala de màquines. Gràcies, Pedro! Seguim junts!

Declaracions de Pedro del Campo:

“Seguir vinculat a l’Olot significa seguir gaudint del futbol a l’alt nivell, que és una cosa que m’apassiona. A més, si ho puc fer al costat d’un projecte tan ambiciós i il·lusionador, encara millor”.

“El que més m’estimula és crèixer al costat de l’Olot. Crec que és un club amb potencial i que està disposat a superar-se. Tant l’Olot com jo podem créixer de la mà, les condicions que ofereixen són molt favorables”

“Com a objectiu individual em proposo gaudir del futbol i posar a disposició de l’equip les meves qualitats i oferir bon rendiment per a que l’entitat segueixi creixent”

“Tenim la intenció de millorar, encara més, els resultats, el futbol i les sensacions d’aquesta temporada”.

Fotos: Andrea Bolcato-UE Olot

 

Leave a Reply