L’Al Sadd de Xavi Hernández, una cita ben especial per a la UEO

L’Estadi Municipal serà l’escenari d’una de les primeres passes com a tècnic de Xavi Hernández Creus, futbolista terrassenc que ha marcat una època en el futbol mundial. L’ex-migcampista del FC Barcelona, que agafa la batuta de l’Al Sadd de Qatar, s’enfrontarà a la Unió Esportiva Olot el dimecres 24 de juliol al vespre (hora per confirmar). Aquest serà el segon amistós a comarques gironines dels qatarians després de jugar al camp del CF Palamós tres dies abans, el diumenge 21 de juliol. Des del 15 de juliol, el club de Doha farà una estada a les instal·lacions de RoyalVerd a la Vall d’en Bas i aprofitarà per veure’s les cares amb els homes de Raúl Garrido, que començaran els entrenaments el 17 de juliol i aquest serà el seu primer test de pretemporada. Serà tot un plaer, Xavi!  

Foto: Al Sadd SC

 

Leave a Reply