Ferran Joanmiquel i Pol Fresneda seguiran al cos tècnic

El cos tècnic del primer equip de la Unió Esportiva Olot mantindrà dues peces fonamentals de cara al projecte del curs vinent. El preparador físic Ferran Joanmiquel i l’entrenador de porters Pol Fresneda garanteixen passió, formació i dedicació en el jove staff que lidera Raúl Garrido i que tan bon rendiment ha donat aquest any. Joventut i professionalitat amb compromís i ganes de créixer. 

Sense experiència prèvia a Segona B, Joanmiquel i Fresneda han demostrat estar a l’alçada de la categoria amb una tasca a l’ombra però imprescindible per al bon funcionament de la plantilla. El preparador físic olotí ha apostat per una metodologia valenta i decidida i ha tingut un paper clau en la prevenció de lesions, tot un èxit aquesta temporada. La introducció dels GPS als futbolistes també li ha permès treure un bon grapat de dades analítiques sobre el rendiment de cadascun d’ells. Per a la seva part, l’entrenador de porters gironí ha fet suar de valent a Ginard, Ballesté i Sacrest, a més de treballar amb els porters de la base i enregistrar tots els partits i jugades d’estratègia amb la seva càmera. Polivalents, implicats i amb el desig de progressar, Ferran Joanmiquel i Pol Fresneda s’han fet un nom a la categoria i s’han guanyat la renovació per un any més a còpia de treball, exigència i professionalitat. Compromís i talent de proximitat, també en el cos tècnic. Encantats de seguit junts! Enhorabona, nois!

Declaracions de Ferran Joanmiquel: 

“Personalment valoro la meva vinculació de forma positiva, crec que és el lloc ideal per seguir creixent professionalment i estic encantat de compartir un curs més amb un gran cos tècnic i una gran plantilla. Tinc ganes de començar el nou repte que se’ns planteja i assolir els objectius com la temporada anterior”.

Declaracions de Pol Fresneda:

“Estic molt satisfet de donar continuïtat al projecte i de poder seguir creixent a la vegada amb el club. Tinc molta il·lusió i energia per començar a treballar de nou”.

Fotos: Andrea Bolcato-UE Olot

 

Leave a Reply