Carles Mas estén la seva relació amb el club

El defensa banyolí referma el seu lligam amb la Unió Esportiva Olot per una temporada més i sumarà el tercer curs consecutiu a l’entitat. Amb només 26 anys, Carles Mas és sinònim de fiabilitat, elegància i un perfil esquerrà difícil de trobar en aquesta categoria. Fregant la setantena de partits, el del Pla de l’Estany ha esdevingut una peça fonamental en les esquemes de Garrido.

Carles Mas Bacardit ha trobat l’estabilitat desitjada a la UEO després d’uns anys al Girona FC amb poca regularitat i d’una cessió al Gavà on sortia d’una lesió important al genoll. Aquí, a La Garrotxa, el central s’ha erigit en un dels puntals de la defensa, contribuint de forma important a la seguretat i solidesa mostrada per l’equip durant tot el curs. Un bon exemple d’aquesta fiabilitat és que en dues temporades ha disputat fins a 69 partits (35+34) amb només tres suplències. Un futbolista encara jove però bregat en el món professional i que ha brindat un rendiment òptim a l’eix defensiu. Esquerrà amb bona sortida de pilota i contundent en els marcatges, Mas ha ofert la seva millor versió en els sistemes plantejats per Raúl Garrido. Jugador del Pla de l’Estany que també rema en un projecte arrelat, que té fam per créixer i per seguir fent passos endavant en la seva carrera. Felicitats, Carles! Junts anirem a més!

Declaracions de Carles Mas:

“Em sento molt satisfet de renovar per un any més. Veig el projecte molt ferm, crec que s’està fent una base molt sòlida amb la continuïtat de jugadors i cos tècnic, això fa que ens coneguem millor i que el vestidor sigui més fort. Tot això després es nota en com ens entenem al camp”.

“Crec que l’Olot està intentant fer petits esforços per millorar la plantilla el màxim possible. Aquest any hem de seguir la mateixa línia, anar pas a pas i assolir l’objectiu de la permanència. I després intentar somiar amb coses millors i fer un bon paper a la Copa del Rei”. 

Fotos: Andrea Bolcato-UE Olot

Leave a Reply