Jose Martínez, el braçalet segueix en bones mans

El central de Taialà es compromet per una temporada més amb la Unió Esportiva Olot i viurà la cinquena campanya consecutiva a La Garrotxa. Amb més d’un centenar de partits a la seva esquena, el capità gironí és tot un referent al camp i també al vestidor amb una professionalitat i implicació amb el projecte que el converteixen en un dels grans actius de la plantilla. 

Jose Martínez Cervera. Una llegenda del Girona FC que també va passar per Xipre i Múrcia abans d’entrar a formar part de la gran família de la UEO. En el seu primer any li va tocar viure el cop dur del descens a Tercera Divisió i aquí ja es va començar a posar l’afició a la butxaca. Carismàtic, honest i transparent, el capità va creure en el projecte i es va quedar per liderar el retorn al bronze un any després. En total, són 111 partits (33+37+28+13) de caràcter, personalitat i honor als colors, són 111 tardes dignificant la professió i suant la cansalada per aquest club.  Als seus 36 anys, Jose és feliç a Olot, la gent l’estima, l’entrenador el valora i el vestidor el necessita. Per tant, totes les peces encaixen per garantir una temporada més a la disciplina olotina. Enhorabona, Jose! Amb corda per estona!

Declaracions de Jose Martínez: 

“Molt content de poder continuar un any més lligat a l’Olot. Tinc molta il·lusió i les mateixes ganes que el primer dia”.

Ja són cinc les temporades que porto aquí i des del principi m’he sentit molt identificat amb els valors i amb el projecte d’aquest club. Considero que encara puc donar molt a l’equip, tant dins com fora del camp”. 

Fotos: Andrea Bolcato 

Leave a Reply