Marc Mas no es desmarca del projecte

El davanter silenc estampa la seva firma al nou contracte i jugarà dues temporades més a la Unió Esportiva Olot. Marc Mas, que va arribar l’any de Tercera Divisió, supera el centenar d’enfrontaments i voreja la cinquantena de gols amb la samarreta olotina, a més d’aportar altres intangibles com el treball en la pressió, l’associació en el joc col·lectiu i les desmarcades per obrir forats. 

Mica en mica, la plantilla de la UEO es va definint amb una línia clarament continuista, seguint la idea d’arrelar-se al territori amb futbolistes d’alt nivell. Sens dubte, un d’aquests és el golejador Marc Mas Costa, que complirà la seva quarta campanya de vermell després de jugar 115 partits i d’anotar ni més ni menys que 48 gols en les tres anteriors. El de Sils ho va “petar” en el primer any al club, amb Calderé a la banqueta, en el qual va ser un dels herois del retorn a Segona B clavant 31 gols, l’últim d’aquests el decisiu contra l’Sporting B. L’any següent, en una categoria on els defenses són més físics i expeditius, el selvatà va complir amb una desena de barraques, indispensables per entendre la salvació del conjunt de Raúl Garrido. I el curs passat, en el qual s’ha reubicat en diverses posicions de l’atac, la contribució també ha estat positiva amb set dianes més. Però Marc Mas és molt més que això; generós, solidari, associatiu, murri i hàbil per aprofitar els espais i els caramels que serveixen Héctor, Eloi, Pedro i companyia. El silenc renova per dos anys més, demostrant que se sent còmode i que aquí ha trobat la regularitat que li mancava al llarg de la seva trajectòria. Doncs tots contents, Marc! Llarga vida al Mas Style!

Declaracions de Marc Mas:

“Estic molt content de formar part de la Unió Esportiva Olot durant dos anys més. La veritat és que aquí estic molt a gust i no m’he plantejat marxar en cap moment”.

“Aquest any ens esperen objectius molt bonics i hem d’estar preparats per gaudir-los sobretot. Molt orgullós de seguir en aquest club”. 

Fotos: Andrea Bolcato-UE Olot

 

Leave a Reply