El punta gironí Joel Arimany s’uneix al projecte

El davanter de Quart és la primera incorporació de la Unió Esportiva Olot per a la temporada vinent i ocuparà el buit deixat per Marc Cosme. Format al planter del Girona FC, ha passat pel filial del Málaga CF i també al CF Peralada, on va destacar en l’aspecte golejador. Amb només 21 anys, Joel Arimany ofereix un perfil rematador i corpulent, disposant d’unes condicions òptimes per explotar a la categoria. Afegim un altre reforç de proximitat a la plantilla que serà presentat la setmana vinent a l’Estadi Municipal. 

Joel Arimany Sala (28-05-1998, Quart) es va iniciar a les categories inferiors del Girona FC, club amb el qual va arribar a treure el cap al primer equip el 24 d’octubre del 2015 contra el Real Zaragoza. De fet, es va convertir en el jugador més jove en debutar a Montilivi amb només 17 anys i 4 mesos. Després d’un any espectacular a Divisió d’Honor juvenil, on va clavar fins a 25 gols, el conjunt gironí el va renovar per quatre temporades i l’any següent va ser cedit al Malaga CF, disputant minuts amb el seu filial a Tercera Divisió. El Girona FC el va recuperar per incorporar-lo al CF Peralada de Chicho Pèlach, amb el qual es va destapar marcant set gols a Segona B. Unes xifres que novament van cridar l’atenció de l’Atlético Malagueño, en el qual ha jugat aquesta última campanya i ha marcat dos gols. Un portent físic (medeix 1’90cm) difícil de controlar pels defenses rivals amb la seva envergadura, mobilitat i instint rematador. Arimany arriba a La Garrotxa en una edat ideal per reivindicar-se, progressar i créixer com a jugador a les portes del futbol professional. Molt marge de creixement d’un dels atacants més prometedors de la demarcació que ja ha fet gols al bronze però que vol demostrar que té condicions per anar més amunt.

Joel Arimany firma per una temporada i serà presentat la propera setmana a la sala de premsa de l’Estadi Municipal. Benvingut, Joel! Sort, gols i èxits a la UEO!

Fotos: Nuri Marguí

Leave a Reply