Domínguez substitueix Bassaganya com a coordinador de F-11

Més canvis en l’organigrama de la Fundació UE Olot. Després de tres temporades al club, Sergi Bassaganya deixa el càrrec de coordinador del futbol-11 (a partir d’infantils) i el seu substituït serà Marc Domínguez, tècnic gironí amb experiència en diversos clubs catalans i estatals. Agraïm la bona feina, responsabilitat i implicació de Bassaganya durant aquest llarg període de temps i donem la benvinguda a Domínguez, que entra amb tota la il·lusió del món per potenciar l’estructura formativa i competitiva de la UEO.

Girona FC, Sant Gregori, Levante UD, Palamós CF, Besalú, Fundació Marcet i Écija, primer de coordinador i després d’entrenador a Segona B. Aquests són alguns dels clubs en els quals ha treballat Marc Domínguez, que té nivell tres d’entrenador UEFA Pro i també titulació de director esportiu de la Federació Espanyola. Domínguez ha firmat que “em motiva arribar a un lloc en el moment adequat i en un club que està en un creixement brutal”. Benvingut, Marc! I a seguir amb la bona feina!

Foto: Andrea Bolcato-UE Olot

 

 

 

Leave a Reply