Albert Vivancos (Salmantino), equilibri a la medul·lar

La Unió Esportiva Olot tanca l’anhelat fitxatge del pivot bescanoní de 25 anys, que signa per un any més un altre d’opcional després del seu pas pel Salamanca UDS. Albert Vivancos és un jugador d’alçada i bon nivell tècnic que atresora més d’una vuitantena de partits a la categoria en clubs com Hércules, L’Hospitalet UCAM Murcia o Llagostera. Vivi serà presentat aquest migdia a l’Estadi Municipal i és el segon reforç de l’estiu després de Joel Arimany. 

Amb Albert Vivancos Roig (02-02-1994, Bescanó) es fa realitat un vell desig de la direcció esportiva del club. Un altre producte del planter del Girona FC que ja ha voltat món tot i la seva curta edat. El curs 2013-14 va arribar a debutar amb el primer equip de Montilivi i, després d’anar-se foguejant al Girona B, la temporada 2014-15 va ser cedit al CE L’Hospitalet. Aquí va començar a agafar experiència a Segona B abans de tornar a Girona (novament amb presència testimonial a Segona A) i una altra cessió al Hércules CF, un dels gegants del grup. Aterrat en el mercat d’hivern, les lesions li van privar de tenir continuïtat al Rico Pérez. L’any següent va recalar molt més a prop de casa, a Llagostera, on va convertir-se en una peça important amb 22 partits disputats. El seu rendiment no va passar desapercebut a un altre equip de renom de la categoria, l’UCAM Murcia, on va participar en 29 enfrontaments. La temporada passada, a les files del Salamanca UDS, va patir una greu lesió al genoll que el va apartar gairebé tot el curs. Ara, plenament recuperat, buscarà tornar a sentir-se futbolista a La Garrotxa. Es tracta d’un pivot iniciador del joc amb criteri i qualitat per moure la pilota i també amb alçada (1’90m) i poder aeri per fer-se notar en el perfil físic que requereix la categoria. Un perfil de migcampista similar a Roger Barnils, que es perdrà mitja temporada per una lesió de creuats. Vivancos, conegut futbolísticament com a “Vivi”, ja coneix molts jugadors de la plantilla del seu pas pel Girona FC i ha quedat seduït per un projecte arrelat que li és ben familiar. Tot un orgull poder gaudir, per fi, del mig de Bescanó amb la samarreta vermella. Benvingut, Vivi! Això és casa teva!

Leave a Reply