Vivi: “Tothom em parla meravelles del projecte”

Albert Vivancos ha estat presentat aquest migdia com a nou jugador de la Unió Esportiva Olot. El migcampista de Bescanó, totalment recuperat de la lesió al genoll, s’ha mostra seduït pel projecte de proximitat que coneix plenament a través de la les bones amistats que té a la plantilla. El director Sergi Raset ha destacat el valor humà de Vivi i la seva trajectòria en clubs de renom de la categoria. 

En la seva presentació a la sala de premsa de l’Estadi Municipal, el bescanoní ha començat agraint l’oportunitat que li havia donat el club: “És un club molt atractiu, sempre hi ha hagut un interés mutu i ara en sortirem beneficiades les dues parts. Conec el que s’hi cou i hi tinc companys i amics, tothom em parla meravelles del projecte”. Vivi arriba després d’una temporada fora de combat però amb la il·lusió de tornar a sentir-se futbolista: “Vinc d’un any molt complicat per la lesió al genoll i m’interessava un lloc on pogués estar molt a gust. Aquest projecte és ideal perquè sóc d’aquí, de Bescanó, i hi tinc moltes amistats. Estic recuperat al cent per cent i a disposició del míster per competir”. El futbolista gironí s’ha definitiu com a migcentre defensiu però amb també protagonisme amb la bola: “Intento donar equilibri a l’equip, estar ben col·locat i participar en la sortida de pilota”. Com a objectius col·lectius, Vivancos creu que s’ha de ser ambiciosos per “donar continuïtat al projecte de proximitat i fer un pas endavant si és possible”.

El director esportiu de la UEO, Sergi Raset, ha avalat un fitxatge al qual ja seguia la pista des dels seus inicis al Girona FC: “És un jugador que conec de fa molts anys, es pot dir que l’he vist créixer i evolucionar com a futbolista i com a persona. És un luxe poder-lo presentar”. Raset també ha ressaltat el currículum de Vivi, en el qual destaquen grans clubs de Segona B: “És un futbolista amb àmplia experiència en la categoria, sobretot en equips punters. Per fi ens hem pogut trobar i ell ha fet molt per estar aquí. Creu en el projecte i em fa molta il·lusió”. A nivell més tècnic, el director esportiu valora les qualitats físiques i humanes del bescanoní: “Futbolísticament, és un jugador molt interessant que ocupa la posició de pivot, s’associa bé, té alçada i  bon joc aeri. Estic convençut que l’adaptació serà ràpida perquè ja coneix molts jugadors. Prestem molta atenció al factor humà i crec que encaixa perfectament en el projecte”. Per a la seva part, el vicepresident esportiu Dionís Cros també s’ha mostrat entusiasmat amb un altre reforç de proximitat: “Presentem un jugador dels que ens agrada presentar. És un noi que el coneixem sobradament, és una molt bona incorporació que ens pot ajudar molt i espero que es trobi com a casa seva. Desitjo que tingui molts èxits aquí”. 

Leave a Reply