Alfredo Gutiérrez, traspassat al CD Castellón

La Unió Esportiva Olot i el CD Castellón han arribat a un acord per al traspàs del jove Alfredo Gutiérrez. La perla de Sant Roc, de 21 anys, marxa després de tres temporades al primer equip i noranta partits en els quals s’ha fet un nom a la categoria i ha deixat mostres de la seva habilitat i desequilibri per la banda dreta, convertint-se en la nineta dels ulls de l’afició. 

Alfredo va debutar amb la UEO, encara en edat juvenil, a les ordres de Ramón Maria Calderé a Tercera Divisió. Una pretemporada explosiva li va permetre treure el cap al primer equip després de destacar en el futbol base olotí. Precisament en el seu debut en lliga, al camp de l’Ascó, el de Sant Roc ja va marcar el seu primer gol per deixar clar que no estava aquí de passada. Un any per emmarcar amb 19 partits disputats, el títol de campió de Tercera i l’ascens a Segona B. De fet, l’extrem garrotxí va tenir un paper decisiu en el retorn al bronze ja que seva va ser la centrada del gol de Marc Mas contra el Real Sporting B en la ronda de campions del play-off. El curs següent, amb primer amb Martín Posse i després amb Raúl Garrido a la banqueta, Alfredo va estrenar-se amb nota a la categoria participant en 35 partits, 7 com a titular, convertint-se en el revulsiu perfecte per sacsejar la situació en les segones meitats. I aquesta última temporada ha estat la de la consagració definitiva a Segona B, gaudint de la confiança de Garrido. El futbolista olotí, adaptat com a carriler o segona punta, s’ha guanyat un lloc a l’onze amb 36 partits, 22 com a titular. Per al record quedaran els dos grans gols que ha marcat per tot l’escaire; a casa contra el Conquense i precisament a Castàlia contra el CD Castellón. Un jugador diferent, descarat i desequilibrant que se li presenta una proposta temptadora i un futur prometedor per endavant. Només podem agrair el seu rendiment, perseverança i compromís durant aquests anys que l’hem vist créixer al club i desitjar-li moltíssima sort en la resta de la seva carrera esportiva. Fins aviat, Alfredo! Et trobarem a faltar!

CARTA DE COMIAT:

 

Fotos: Andrea Bolcato-UE Olot

 

Leave a Reply