Ivan Guzmán no continuarà a la UEO

El futbolista badaloní no renova el seu contracte amb la Unió Esportiva Olot i causa baixa després de dues temporades rendint a bon nivell. La polivalència ha estat la gran qualitat d’Iván Guzmán, que ha ofert unes prestacions destacades en la seixantena de partits disputats amb la samarreta vermella. Aquesta és la tercera sortida confirmada després de Marc Cosme i Alfredo Gutiérrez. 

Amb molta experiència a la categoria, Guzmán va arribar a la UEO després del seu pas per Sant Andreu, Hospitalet i Badalona, on va viure un any força irregular marcat per les lesions. A La Garrotxa va recuperar la confiança de la mà de Martín Posse primer i Raúl Garrido després. 33 partits (27 com a titular) en els quals va esdevenir una arma temible que es va adaptar als dos carrils i també com a segona punta. Guzmán va aportar velocitat en la conducció, desequilibri tècnic i sacrifici al servei del col·lectiu, una tònica que es va mantenir en el segon curs, en el qual també va participar en 33 duels (26 com a titular) i va alternar el seu protagonisme amb els joves Alfredo i Pep Chavarría. 66 partits i gairebé 5.000 minuts de vermell en els quals ha deixat un bon record i estones de bon futbol. Ara, el badaloní ha decidit emprendre noves aventures i  li desitgem moltíssima sort en el seu camí. Ha estat un plaer, Iván! Gràcies per aquests dos anys!

CARTA DE COMIAT:

Fotos: Andrea Bolcato-UE Olot

Leave a Reply