Dembo finalitza la seva etapa al club

El futbolista gambià acaba contracte i no seguirà a la Unió Esportiva Olot després de tres anys en els quals les lesions li han fet massa la guitza. Diverses operacions al genoll han privat de gaudir del futbol amb normalitat a Dembo Batchilly, que va signar una primera temporada excepcional a Tercera Divisió amb gols i protagonisme. 

Dembo va fitxar per la UEO fa tres cursos procedent de la UE Llagostera, on competia amb el filial. Ràpidament es va posar l’afició a la butxaca amb la seva explosivitat i habilitat amb la cama esquerra. Un sacsejador de partits a les ordres de Ramón Maria Calderé, amb el qual va disputar 37 partits (13 com a titular) i va marcar 6 gols, entre aquests un doblet per emmarcar al camp del Sant Andreu. Després de l’ascens a Segona B, però, van arribar les males notícies. Dembo es va lesionar de gravetat al genoll en un fatídic Torneig de l’Estany i la recuperació va ser més llarga del previst. Un seguit d’operacions van provocar una inactivitat desmesurada del gambià, que s’ha quedat dues temporades en blanc i sense poder competir. No obstant, a finals d’aquest curs ja va treballar al ritme dels seus companys i es va integrar al grup, recuperant la confiança i l’estat d’ànim per tornar a sentir-se futbolista. Lamentem aquests obstacles en la teva carrera futbolística i et desitgem sort i encerts de cara a les properes aventures. Una abraçada, Dembo! No perdis mai el somriure, et mereixes el millor!

 

Leave a Reply