Ja coneixem els rivals de la UEO al grup tercer!

La Real Federación Española de Fútbol ha fet pública aquest migdia la composició dels quatre grups de Segona Divisió B per al curs 2019-20. La Unió Esportiva Olot compartirà temporada al grup tercer amb la resta de catalans (10), valencians (7) i aragonesos (2), mentre que els balears aquest cop passaran al grup 1. Algunes de les novetats són el retorn del Nàstic de Tarragona i el Reus Deportiu, l’ascens de Llagostera o Prat o l’entrada de rivals alacantins com l’Orihuela o La Nucía. La competició arrencarà el cap de setmana del 24 i 25 d’agost. 

Aquesta és la llista definitiva dels rivals de la UEO:

 • UE LLAGOSTERA
 • CF REUS DEPORTIU
 • GIMNÀSTIC DE TARRAGONA
 • UE CORNELLÀ
 • RCD ESPANYOL B
 • LLEIDA ESPORTIU
 • CF BARCELONA
 • FC BARCELONA B
 • CE SABADELL
 • AE PRAT
 • ORIHUELA CF
 • HÉRCULES DE ALICANTE CF
 • VILLARREAL B
 • ATLÉTICO LEVANTE
 • VALENCIA MESTALLA
 • CD CASTELLÓN
 • CF LA NUCÍA
 • CD EBRO
 • SD EJEA

Leave a Reply