Kilian Grant (UCAM Murcia), el quart reforç ve de l’Empordà

La Unió Esportiva Olot sedueix i s’emporta l’extrem figuerenc, que als seus 25 anys viurà una segona etapa al club olotí. Amb cert bagatge en categories superiors, Kilian Grant és un futbolista més madur i amb polivalència per adaptar-se al carril dret i a les posicions d’atac. L’empordanès firma per un any més un altre d’opcional i serà presentat aquest migdia a l’Estadi Municipal.

Kilian Grant Carvalheira (18-05-1994, Figueres) es va formar en les categories inferiors del RCD Espanyol, debutant a Segona B amb el filial perico encara en edat juvenil. Aquí ja hi va posar un ull la UEO i l’aleshores secretari tècnic David Comamala va aconseguir-ne la cessió per mitja temporada (2013-14). A l’ordres d’Arnau Sala i Xavi Punsí, Grant va disputar 13 partits de vermell, contribuint a la salvació en el primer curs de la història a la divisió de bronze. L’any següent va firmar pel Real Zaragoza, amb el qual va marcat 7 gols al seu filial. Tot i no poder evitar el descens, el figuerenc es va mantenir al club aragonès i va poder estrenar-se a Segona Divisió A. Les dues temporades posteriors (2016-18) va militar a les files de la SD Huesca, també a la categoria de plata, on va participar en 11 partits. Finalment, el curs passat va defensar els colors de l’UCAM Murcia (Segona B), anotant 5 gols amb més de 2.000 minuts de joc. Futbolista atacant i reconvertit a la banda dreta gràcies a la seva potència física, habilitat i recorregut. Per tant, pot alternar les posicions de punta i carril, una doble vessant molt interessant per als esquemes de Raúl Garrido. A més, el fet de ser de l’Alt Empordà i de conèixer el vestidor l’emmarca plenament en el projecte de proximitat que s’està implementant en els últims anys. Kilian Grant firma per un any més un altre d’opcional i serà presentat avui a les 12:30h a la sala de premsa de l’Estadi Municipal.

Ben tornat a La Garrotxa, Kilian! Sort, encerts i èxits de vermell!

 

Leave a Reply