Kilian Grant: “Vinc més fet i més madur. Estic on vull estar”

El futbolista figuerenc ha estat presentat aquest migdia a l’Estadi Municipal abans de fer el seu primer entrenament. Cinc anys després, els camins de Kilian Grant i la Unió Esportiva Olot es tornen a unir per encarar una nova etapa amb més maduresa. Grant valora la confiança i la paciència que ha tingut el club i considera que es pot adaptar en posicions més defensives. Sergi Raset reconeix que es compleix un desig de la direcció esportiva i subratlla el marge de creixement i la polivalència de l’ex de l’UCAM Murcia. 

En la roda de premsa de presentació davant dels mitjans, Kilian Grant ha volgut començar valorant la insistència del club i també la importància de la trucada del míster: “Feia dies que estàvem parlant, agraeixo la confiança i l’espera del club, vaig tenir altres opcions però des del primer moment volia venir aquí. Estic on vull estar”. L’empordanès assenyala que arriba en un moment de plenitud futbolística i mental: “Vinc més fet, més madur i amb el cap més ben moblat. Estic content, vull estar a un lloc on em senti valorat i feliç. Crec que és la millor decisió que podia prendre i tinc moltes ganes de començar. Ha estat un estiu una mica llarg però ha tingut final feliç”. Preguntat per la seva ubicació al terreny de joc, Grant no amaga que té un perfil més atacant però que pot ajudar en tasques defensives: “Fins i tot em va tocar jugar de lateral. Sóc més ofensiu que defensiu però segons les condicions del partit i el que requereixi el míster intentaré adaptar-me a qualsevol posició”. 

L’ex de l’UCAM i la SD Huesca ja coneix la majoria dels vestidor ja que “la majoria són de la zona i això és un punt a favor”. Sobre la seva anterior etapa al club (2013-14), assegura que ha canviat molt però que en té un bon record: “Era molt més jove, ara arribo molt més madur. En guardo bons records, vam aconseguir salvar-nos en l’última jornada gràcies a un penal que em van fer. M’hagués agradat arribar en un altre moment de la meva vida”.

Per a la seva part, Sergi Raset està convençut que l’interès del club i les esperances dipositades valdran la pena: “Feia setmanes que li anàvem al darrere, ell hi ha posat molt de la seva part i el club també ha fet un esforç. N’esperem molt d’ell, ha de ser un jugador important i estic convençut que veurem la seva millor versió”. El director esportiu gironí remarca l’edat idònia de Grant (25 anys) “té marge de creixement i experiència en categories superiors”  i també espera treure suc de la seva polivalència: “És un jugador ofensiu que es pot adaptar al carril, a qualsevol de les dues bandes. Ha estat jugant molts anys de davanter, domina totes les posicions d’atac” Fotos: Pau Masó – Ràdio Olot

 

Leave a Reply