Els partits de la UEO es veuran a FOOTTERS

La Unió Esportiva Olot ha arribat a un acord amb la plataforma de streaming Footters per a que els nostres partits es retransmetin durant la temporada regular 2019-20.  
Els aficionats de la UE Olot podran seguir els partits del nostre equip durant aquesta temporada gràcies a l’acord que hem firmat amb la plataforma Footters.com. Tots els partits de local i tots els partits que jugui l’Olot contra equips que hagin firmat aquest acord es podran seguir des de qualsevol part del món i a través de qualsevol tipus de dispositiu digital (telèfon mòbil, tauleta o ordinador) tant en directe com en diferit. A més, els socis de la UEO rebran un codi de descompte amb el seu carnet per gaudir d’un accés total a Footters España per a tota la temporada regular per un pagament únic de 35 euros. I per als que no siguin socis, es pot contractar Footters de forma mensual per una quota de 6’99 euros/mes o, fins el 31 de setembre, en un únic pagament de quota anual de 62’99 euros. Dels pagaments dels usuaris que rep Footters, el 50% torna directament als clubs, per la qual cosa els aficionats, a més de poder seguir els partits en directe o en diferit, ajuden econòmicament al seu club.
IMPORTANT: Els socis de la UEO podran recollir la targeta de descompte de Footters a la carpa de l’entrada (Atenció al Soci) de l’Estadi Municipal cada diumenge de partit. 

Leave a Reply