Un esforç ben generós (UEO 0-0 SD Huesca)

La Unió Esportiva Olot competeix de tu a tu davant d’un equip de superior categoria i agafa moral després de les últimes ensopegades. Els de Raúl Garrido han dominat en certes fases, sobretot a la segona part, i han disposat d’alguna opció per decantar la balança. Marc Vito ha gaudit dels primers minuts i Kilian Grant s’ha estrenat a l’Estadi en una jornada solidària que ha reunit quasi 600 espectadors. 2.941 ha estat la xifra total de diners recaptats per Càritas Garrotxa.

En un dia de caire benèfic, el futbol era el de menys però el cert és que hem vist un partit de gran nivell amb detalls tècnics, emoció, intensitat, lluita i oportunitats. Imposant els seus galons, el Huesca ha controlat els primers minuts malgrat que no ha creat excessiu perill a porteria de Ballesté. Un equip aragonet farcit de nous reforços com Mosquera, Seoane o Dani Raba, cedit pel Villarreal i que ja s’havia enfrontat a la UEO. Precisament Raba ha disposat de la més clara del primer temps; una rematada potentíssima que Pol, amb l’ajuda del travesser, ha pogut salvar. Per part olotina, la pitjor notícia ha estat la recaiguda muscular de Pep Chavarría, que ha hagut de ser rellevat per Joel Arumí. Pel que fa a l’atac, Natalio s’ha trobat una pilota dins l’àrea petita i no l’ha pogut enganxar després de la badada del defensa. Una primera meitat de seguretat defensiva i bones pressions de l’Olot, que ha estat a l’alçada de les circumstàncies i ha oposat resistència a un rival de superior categoria.

En l’inici de la represa s’han vist els millors moments de l’Olot, movent la pilota amb criteri i fent anar de bòlit el conjunt aragonès. Héctor i Eloi s’han acostat i la maquinària ofensiva ha començat a funcionar amb més continuïtat. Tot i això, ha estat Peñaloza qui tornava a donar un ensurt amb un tir des del vèrtex al travesser. Els últims minuts han servit per gaudir del debut sota pals de Marc Vito, que ha fet una bona aturada, i per fabricar una bonica jugada col•lectiva que Joel Ferrés gairebé culmina a la xarxa. El juvenil olotí, que ha sortit per Arumí, l’ha creuat massa davant de la sortida de Valera. Un resultat molt positiu i una imatge que reforça el grup i dóna moral als jugadors després de les derrotes a Horta i Palamós. UEO i Huesca han empatat però avui el que ha guanyat ha estat la solidaritat. Gairebé 3.000 euros recaptats per combatre la pobresa i ajudar els més necessitats, una xifra que diu molt de com és aquest club i la seva afició. Gràcies un cop més a Càritas Garrotxa per estendre’ns la mà i refermar la vessant més social i generosa del projecte. I per dimarts, partit contra la UE Figueres en el Torneig de l’Estany de Banyoles! Continua la preparació!

FITXA TÈCNICA

UE OLOT: Ballesté, Carles Mas, Pujadas, Masó, Blázquez, Héctor (c), Natalio, Alan Baró, Pep, Eloi Amagat i Kilian. També han jugat Marc Vito, Joel Arimany, Joel Arumí, Xumetra i Joel Ferrés.

SD Huesca: Álvaro, Pulido (c), Arnedillo, Javi Galán, Pedro López, Seoane, Mosquera, Àlex Gallar, Eugeni, Peñaloza i Dani Raba. També han jugat Valera, Hermoso, Musto, Juan Carlos, Joaquín, Escriche, Luisinho, Mikel Rico, Miguelón i Ferreiro.

Àrbitre: Pol Godia Solé. Ha amonestat Arnedillo (Huesca) i Jordi Masó (UEO).

Incidències: partit amistós a favor de Càritas Garrotxa que ha comptat amb 591 espectadors a l’Estadi Municipal d’Olot. La xifra total de diners recaptats ha estat de 2.941 euros, destinats íntegrament a l’entitat benèfica.

Leave a Reply