shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Álvaro Salinas (Hércules), nou davanter de la UEO

La Unió Esportiva Olot incorpora el punta alacantí procedent de l’Hércules CF, amb el qual ha disputat una cinquatena de partits a la categoria. Es tracta d’un futbolista amb mobilitat i bona definició de només 23 anys que donarà més recursos a la parcel·la ofensiva. Salinas firma per una temporada més una altra d’opcional i serà presentat aquest dimarts al migdia a la sala de premsa de l’Estadi Municipal. 

Álvaro Salinas Garcia (Albatera, 10-01-1996) es va formar al planter del club del Rico Pérez, en el qual amb 18 anys ja va estrenar-se a Segona B (2015-16). La temporada següent va gaudir de més protagonisme amb 32 partits disputats (18 com a titular) i tres gols anotats. En aquests dos últims anys no ha tingut la continuïtat desitjada (13 i 10 partits) en una plantilla de grans noms i dura competència al davant. Salinas és un perfil de davanter amb mobilitat, rapidesa i dinamisme, que té bona definició amb les dues cames i que arriba amb ganes de créixer i fer-se un lloc a la categoria. Un jove amb qualitat i ambició que aportarà una altra faceta en la punta d’atac i donarà més alternatives a Raúl Garrido. El jugador alacantí serà presentat demà a les 12:30h a la sala de premsa de l’Estadi Municipal.

Benvingut a La Garrotxa, Álvaro! Sort, èxits i gols!

Foto: Hércules CF

Leave a Reply