Álvaro Salinas (Hércules), nou davanter de la UEO

La Unió Esportiva Olot incorpora el punta alacantí procedent de l’Hércules CF, amb el qual ha disputat una cinquatena de partits a la categoria. Es tracta d’un futbolista amb mobilitat i bona definició de només 23 anys que donarà més recursos a la parcel·la ofensiva. Salinas firma per una temporada més una altra d’opcional i serà presentat aquest dimarts al migdia a la sala de premsa de l’Estadi Municipal. 

Álvaro Salinas Garcia (Albatera, 10-01-1996) es va formar al planter del club del Rico Pérez, en el qual amb 18 anys ja va estrenar-se a Segona B (2015-16). La temporada següent va gaudir de més protagonisme amb 32 partits disputats (18 com a titular) i tres gols anotats. En aquests dos últims anys no ha tingut la continuïtat desitjada (13 i 10 partits) en una plantilla de grans noms i dura competència al davant. Salinas és un perfil de davanter amb mobilitat, rapidesa i dinamisme, que té bona definició amb les dues cames i que arriba amb ganes de créixer i fer-se un lloc a la categoria. Un jove amb qualitat i ambició que aportarà una altra faceta en la punta d’atac i donarà més alternatives a Raúl Garrido. El jugador alacantí serà presentat demà a les 12:30h a la sala de premsa de l’Estadi Municipal.

Benvingut a La Garrotxa, Álvaro! Sort, èxits i gols!

Foto: Hércules CF

Leave a Reply