Salinas: “Arribo amb fam i ambició, espero que sigui un gran any”

Nou davanter per a la Unió Esportiva Olot. Aquest migdia s’ha presentat en societat Álvaro Salinas, futbolista que buscarà a La Garrotxa els minuts que no ha tingut al Rico Pérez. El talentós alacantí ve amb fam i ambició per guanyar-se el lloc i es mostra entusiasmat amb la proposta futbolística de Raúl Garrido. El director esportiu Sergi Raset no dóna la plantilla per tancada i subratlla la polivalència i el potencial de Salinas, un recurs diferent per a l’atac garrotxí. 

En un camp que ja havia trepitjat en dues ocasions a les files de l’Hércules CF, Álvaro Salinas s’ha vestit avui de vermell i ha fet les primeres declaracions com a nou jugador de la UEO. Primer de tot, els agraïments als implicats en el fitxatge: “Estic molt agraït per l’oportunitat, espero que sigui un gran any per a tots. Agrair la confiança del míster i de Sergi Raset, tinc moltes ganes de començar”. El d’Albatera, que firma per un any més un altre d’opcional, surt per primer cop d’Alacant i considera que aquest és un bon lloc per progressar: “Tinc l’objectiu de seguir creixent com a futbolista, arribo amb moltes ganes i fam. M’ha convençut el projecte i l’estil que utilitza el míster, crec que em pot anar molt bé. El de l’Olot és un bon camp, totes les condicions són idònies per a que sigui un bon any”. Salinas, de 23 anys, s’ha definit com un punta o segona punta, tot i que també pot jugar en banda esquerra. Des de la distància ja va veure el partit contra l’Ebro i destaca la importància de començar amb victòria. Arriba en plena forma, ja que s’estava exercitant en les sessions AFE al Pinatar Arena.

Per a la seva part, Sergi Raset ha valorat l’experiència de Salinas tot i la seva curta edat: “És un jugador jove però amb bastants partits a la categoria en un equip dels mes importants de Segona B com l’Hércules”. Entrant més en  profunditat en el perfil tècnic, el director esportiu n’assenyala el ventall de recursos que ofereix: “És un davanter que ens pot ajudar perquè és polivalent, té mobilitat, pot venir a rebre, és ràpid a les esquenes  i té bones dues cames per definir. Serà una alternativa més a nivell ofensiu”. Per acabar, Raset considera que l’alacantí té molt marge de creixement i aportarà molt a l’equip: “Ve amb moltes ganes, ja que vol intentar ser un futbolista amb més minuts i participació a la categoria. Té molta ambició, ens donarà gols i ens ajudarà a ser més competitius”. 

 

Leave a Reply