Sènior Femení 1-3 Santa Perpètua (CRÒNICA I FOTOS)

La Unió Esportiva Olot femení enceta la segona temporada a Primera Catalana amb una derrota a casa contra el recent ascendit Santa Perpètua de la Mogoda. Tot i el gol inicial de Júlia Duran, les olotines no va poder superar un dels nouvinguts a la categoria. El primer gol visitant arriba acompanyat de la lesió de Marta Tarrés, una de les dues porteres de l’equip, que li farà estar de baixa entre 5-7 setmanes. A la segona part i amb l’empat a 1-1 al marcador s’arriba als minuts finals on dos gols de l’equip visitant sentencien el partit.

Quan comença la lliga s’ha de treballar de valent per aconseguir la victòria i no va poder ser a la primera jornada de lliga de l’equip femení. La primera part va ser bona, Júlia Duran marca per l’Olot i l’equip tot i patir es posa per davant al marcador. Només un minut més tard arriba l’empat de l’equip visitant i també una lesió important per l’equip. La Marta Tarrés, portera de l’equip, rep un fort cop al braç que li provoca un dislocament del colze esquerre. El joc s’atura per més de mitja hora amb l’espera de l’ambulància i tota la gestió de la lesió i comença un altre partit. S’acaba la primera part amb el mateix resultat, empat a 1 gols i la sensació que el partit està a les mans del que el vulgui amb més ganes.

A la segona l’equip visitant surt amb molta empenta i genera algunes ocasions de gols, les nostre jugadores intenten fer el seu joc però una i altra vegada són aturades per les jugadores visitants. En una de les jugades l’Olot comet un penal que fallen les locals xutant per sobre del travesser i el partit s’anima. Jugades a un costat i a un altre fins que una contra al minut 62 posa el 1-2 per les visitants. El gol costa de païr i les jugadores intenten sobreposar-se i seguir atacant fins que una altra contra al minut 78 de la jugadora número 10, Abigail Iglesias, provoca el tercer gol visitant i el tercer gol de la mateixa jugadora. La resta de minuts, intents d’aconseguir un gol per acostar-se al marcador sense sort.

Cal pensar ja en el següent partit al camp del Vilassar de Mar, dissabte a les 18:30, un altre equip recent arribat a la categoria i que va començar amb victòria per 0-2 al camp del Torelló.

FITXA TÈCNICA

UE OLOT: Marta Tarrés, Judith Dos Santos, Anna Payola, Clara Ventura, Helena Pujolar, Alba Prat (c), Anna Garnatxe, Joana Torrents, Aina Ling Cantero, Gloria Barrero i Júlia Duran. Suplents: Aida Garcia, Coral·lí Galeote, Laia Puig i Marina Faja.

Unificación Santa Perpètua: Laura, Ainara, Ester, Alba, Raquel, Marta, Nerea, Andrea, Irene, Abigail i Marta. Banqueta: Alexandra, Ana, Nadia, Alba i Nuria.

Gols: 1-0, Júlia Duran, 1-1 1-2 i 1-3, Abigail (27′, 62’ i 78’).

Àrbitre: Carles Extremera Peña. Ha amonestat a Ester (Sta. Perpètua).

Incidències: partit corresponent a la primera jornada del campionat de lliga del grup segon de primera divisió femení als camps del Pla de Baix.

Fotos: Joan Prat

Leave a Reply