Punt de connexió (CE Sabadell 1-1 UE OLOT)

La Unió Esportiva Olot rescata un punt de la Nova Creu Alta després de fer mèrits per endur-se’n fins i tot tres. Possessió, control i bones arribades sense concretar davant d’un CE Sabadell que s’ha avançat des del punt de penal. També des dels onze metres, Héctor Simón ha fet justícia en el marcador en la recta final del matx. Un empat positiu que ens omple de confiança de cara al proper partit contra l’Espanyol B.

Davant d’un escenari imponent amb quasi 2.800 espectadors, la UEO ha realitzat una altra bona actuació col·lectiva, suficient per recollir un petit tresor i fins tot acostar-se a la victòria. Primera meitat pràcticament sense fissures amb un protagonista destacat, Héctor Simón, avui fent funcions de davanter centre. El llançanenc ha disposat de les millors oportunitats, especialment una que li ha tret miraculosament Mackay sota pals. L’Olot feia mal quan s’associaven homes com Xumetra, Eloi i Héctor, també entrant per bandes amb Chavarria i J.A. Soler. Per part arlequinada, ben poques notícies ofensives a excepció d’un tir d’Adri Cuevas des de la distància. I just abans del descans, polèmica arbitral. Penal d’Arnau Comas per agafar a Néstor Querol dins l’àrea i Lanzarote que transforma la pena màxima (42’). No ha aplicat el mateix criteri l’árbitra Huerta De Aza en una acció posterior de Xumetra, que ha caigut dins l’àrea per una entrada d’un defensa local. Temps de descans amb la mateixa sensació d’impotència que La Nucía però convençuts que aquest cop seríem capaços de capgirar la truita.

La insistència i intenció atacant de l’Olot encara s’ha fet més visible a la represa, ferits després d’encaixar gol sense que els vallesans pràcticament generessin cap jugada perillosa. Garrido ha regenerat l’atac amb l’entrada de Natalio i Kilian i els dos han tingut l’empat a les seves botes. El valencià, després d’una assistència d’un Eloi estel·lar, s’ha plantat un pèl escorat davant de  Mackay, que li ha aturat la rematada. Poc abans, un tir del figuerenc s’ha escapat per centímetres després que un defensa en desviés la trajectòria. També ha entrat el jove Joel Arimany, que ha sumat lluita i presència en aquests últims minuts de setge ofensiu. Aquest cop no podíem marxar sense res, el futbol ens en devia una i així ha estat. Bona regirada de Kilian Grant dins l’àrea, que ha notat el contacte d’un defensa del Sabadell i l’àrbitra, aquest cop sí, ha xiulat penal. Héctor Simón, l’especialista i l’ex-arlequinat, ha estat l’autor de l’empat a pocs minuts per finalitzar el matx (85’). D’aquí fins al final, duel obert però sense més arribades amb cara i ulls. Un punt sempre és un punt, i més a la Nova Creu Alta i davant d’un dels candidats a lluitar per la promoció d’ascens. Sortim reforçats, seguim connectats i el més important, la idea i l’essència aquest cop donen resultats. És el camí correcte, és la recepta adequada!

FITXA TÈCNICA

CE Sabadell: Mackay, Josu, Pajarero, Ángel ©, Adri Cuevas, Manu Lanza (Boris, 62’), Néstor, Óscar Rubio, Boniquet (Acedo, 81’), Pedro Capó i Grego.

UE OLOT: Ballesté, Carles Mas, Comas, Masó (Natalio, 53’), Blázquez, Héctor ©, Soler (Joel Arimany, 77’), Alan Baró, Xumetra (Kilian, 64’), Chavarria i Eloi Amagat.

Gols: 1-0, Manu Lanzarote, de penal (42’), 1-1, Héctor, de penal (85’)

Àrbitre: Marta Huerta De Aza. Ha amonestat Adri Cuevas, Ángel Martínez, Boniquet (Sabadel) i Héctor Simón, Masó, Comas i Chavarria (UEO).

Incidències: partit corresponent a la setena jornada del campionat de lliga del grup tercer amb la presencia de 2.724 espectadors a la Nova Creu Alta de Sabadell.

Fotos: Nuri Marguí-UE Olot

Gols: 1-0, Manu Lanzarote, de penal (42’), 1-1, Héctor, de penal (85’)

Àrbitre: Marta Huerta De Aza. Ha amonestat Adri Cuevas, Ángel Martínez, Boniquet (Sabadel) i Héctor Simón, Masó, Comas i Chavarria (UEO).

Incidències: partit corresponent a la setena jornada del campionat de lliga del grup tercer amb la presencia de 2.724 espectadors a la Nova Creu Alta de Sabadell.

Fotos: Nuri Marguí-UE Olot

Leave a Reply