Sènior Femení 1-3 Mon Femení Sant Adrià (CRÒNICA)

La primera victòria a casa es fa esperar.

Tercera jornada del campionat de Primera Divisió femení davant d’un rival, el Món Femení Sant Adrià, que arriba imbatut amb 4 punts i la moral pels núvols. Les nostres noies després de la primera victòria fora de casa l’anterior setmana afronten el partit amb la confiança de treure els 3 punts.

Tot i això, a vegades els partits no acaben amb el resultat que el futbol demostrat per unes i altres hauria de ser i aquest dissabte la derrota per 1 a 3 ha deixat a les jugadores un encàrrec. Guanyar el pròxim partit i buscar la primer victòria a casa d’aquí a quinze dies.

Aquesta setmana el Món Femení Sant Adrià arribava amb totes les ganes de treure un bon resultat als camp del Pla de Baix, amb la moral pels núvols gràcies a dues primeres jornades en les que han aconseguit 4 punts.

La primera part del partit és absolutament olotina, un seguit d’ocasions desaprofitades fan que el marcador no es mogui però el bon joc local fa presagiar que el resultat es decantarà aviat. Tot i això els minuts van passant i comencen a arribar alguns atacs per banda esquerra de les jugadores visitants que creen perill i provoquen algun espant a la defensa de l’Olot.

I arriba la primera jugada de gol per les visitants, una falta a la frontal llançada amb molta habilitat per una jugadora visitant deixa sola a la seva companya que pot batre a la portera olotina. Un error que es paga car i que porta el resultat a la mitja part amb una derrota injusta vist el futbol proposat per l’Olot que hauria merescut alguna cosa més.

A la segona, l’Olot apreta de valent i arriba el primer gol local, Alba Prat aconsegueix connectar un xut dins l’àrea per aconseguir l’empat. L’equip segueix pressionant però no aconsegueix arribar a la porteria amb claredat, moltes ocasions però cap de clara.

I al minut 66 arriba el segon gol visitant després d’un mal ajustament en la pressió de les olotines, elles amb encert fan el segon gol i es posen per davant. En aquell moment aprofiten els minuts posteriors al gol i el desconcert de les jugadores locals per fer un tercer gol que deixa el marcador amb un 1-3 difícil de remuntar.

Tot i així les jugadores no baixen els braços, i aquí les visitants són molt vives i aturen el joc amb múltiples lesions i queixes que fan aturar el temps de joc i no ajuden a la remuntada local.

Les olotines treballen fins al minut 98 de partit per aconseguir el gol però no ho aconsegueixen i el partit acaba amb un 1-3 que no reflecteix gens al futbol que s’ha vist al Morrot.

Ara queda ja, mirar endavant i pensar en el Torelló, el rival a la quarta jornada.

FITXA TÈCNICA

UE OLOT: Aida Garcia, Judith Dos Santos, Anna Payola, Clara Ventura, Helena Pujolar, Alba Prat (c), Anna Garnatxe, Aina Ling Cantero, Ari Gómez, Gloria Barrero i Júlia Santos. Suplents: Coral·lí Galeote, Laia Puig i Joana Torrents, Júlia Duran, Isabel castañer, Clàudia Calvet.

Mon Femení Sant Adrià: Victòria, Cèlia, Nuria, Laura, Tania, Maria, Ariadna, Indrid, Laia, Anna i Judit. Suplents: Nerea i Lara.

Gols: 0-1, Maria (35’), 1-1, Alba Prat (48’), 1-2, Tania (66’), 1-3, Anna (71’).

Àrbitre: Jordi Camps Muntada. Ha amonestat a Cèlia i Maria (Món Femení), Júlia Duran (UEO).

Incidències: partit corresponent a la tercera jornada del campionat de lliga del grup segon de Primera Divisió femenina als camps del Pla de Baix a Olot.

Leave a Reply