Celebrem els 40 anys del Marca de l’Ham

El passat dimecres es va disputar un amistós entre la UE Marca de l’Ham i la Unió Esportiva Olot. El motiu del partit són els 40 anys de vida que compleix el club del barri figuerenc, que actualment competeix a Segona Catalana. El resultat final va ser de 0-4 favorable als de Raúl Garrido amb gols de Joel Arimany, que en va fer dos, Álvaro Salinas i Enric Genís, jove del CF Sant Jaume que va tenir minuts juntament amb Albert Julià i Lluc Coll, així com els juvenils Mario Mendoza (porter), Joel Ferrés i Àlex Garcia.

Un altre dels protagonistes va ser Peque, autor de dues assistències i molt actiu al llarg d’un duel que va servir per veure els futbolistes que no han disposat de tant protagonisme fins al moment. Moltes gràcies a la UE Marca de l’Ham per convidar-nos i la nostra enhorabona per commemorar aquesta efèmeride tan especial. Per molts anys més!

Leave a Reply