Comunicat oficial de la Unió Esportiva Olot en relació a la sentència

D’acord amb el seu posicionament social, de vinculació al territori i a la seva gent, la Unió Esportiva Olot es manifesta al costat de la llibertat i la democràcia, a la vegada que expressa la seva incomprensió i tristesa davant de la sentència dictada pel Tribunal Suprem contra els polítics i líders socials catalans.

Considerem que la presó preventiva i la sentència no ajuden a resoldre el conflicte, ja que creiem que aquesta resolució passa exclusivament per al diàleg polític. Per tant, demanem a tots els responsables polítics que liderin un procés de diàleg i negociació que ajudi a resoldre el conflicte, que ha de permetre l’alliberament dels líders socials i polítics empresonats.

La UEO sempre estarà al costat de la democràcia, del país i de la seva gent i per això mostrem la nostra solidaritat i afecte a les persones privades de llibertat i a les seves famílies.

Leave a Reply