Torelló 1-3 Sènior Femení (CRÒNICA)

Victòria a fora per tornar a agafar el bon camí. Quarta jornada de lliga del nostre equip femení, ens desplacem a Torelló, equip recent ascendit i amb 3 derrotes en 3 partits jugats. Tot i això no esperem un partit fàcil. Les ganes de guanyar quan portes tants partits perduts es multipliquen. Tot i les dificultats, el femení remunta un resultat advers a la mitja part, canvia el guió i remuntem en una gran segona part. Més efectivitat i una gran despesa física fan de l’Olot femení el mereixedor equip a endur-se la victòria que aconsegueix per 1 a 3 al final dels 90 minuts.

Setmana difícil a l’equip femení, la segona derrota consecutiva a casa costa de pair però ja encarem una quarta jornada amb un dels equips recent ascendits a la categoria, s’espera un partit difícil i així és, a la mitja part el resultat és de 1 a 0 i les jugadores olotines culminen una gran segona part que els permet sortir de Torelló amb un 1 a 3 i sis punts al sarró.

La primera part del partit és de major domini olotí, en molts minuts del joc l’Olot es situa en camp contrari i domina el partit, hi ha algunes contres de l’equip local però són ben controlades per les nostres jugadores.

Al minut 22 es produeix una situació dubtosa de fora de banda que l’àrbitre deixa continuar i les jugadores del Torelló aprofiten per fer una passada llarga que deixa sola la davantera local i fa el primer gol del partit. Les coses es torcen tot i el domini clar de l’Olot femení. Amb aquest resultat s’arriba a la mitja part.

A la segona l’Olot mira de refer-se ràpidament i apreta encara més per aconseguir el gol de l’empat, i ho aconsegueix només un minut després de començar la segona part. L’empat dóna seguretat a les nostres jugadores i encén les alarmes a les contràries que ja veuen com el partit pot acabar amb una nova derrota. Només 10 minuts més tard, i de falta directe, l’Olot posa el 1 a 2 al marcador.

En aquest moment el domini és olotí però amb un marcador tan just sempre hi ha opció d’un error que et compliqui el resultat. Finalment l’Olot aconsegueix el gol de la tranquil·litat al minut 79 i amb el 1 a 3 s’acaba el partit.

Amb aquests 6 punts encarem una setmana que ens portarà diumenge a les 12:30h l’Estadi municipal de l’Olot en una jornada molt especial contra el Base Montcada.

FITXA TÈCNICA

UE OLOT: Aida Garcia, Judith Dos Santos, Anna Payola, Sandra Anglada, Helena Pujolar, Alba Prat (c), Anna Garnatxe, Aina Ling Cantero, Joana Torrents, Júlia Duran i Júlia Santos. Suplents: Coral·lí Galeote, Laia Puig i Ari Gomez, Gloria Barrero, Isabel castañer, Clàudia Calvet.

Torelló: Aina, Georgina, Marta, Anna, Clàudia, Júlia, Mar, Berta, Alba, Griselda, i Laura. Suplents: Aina, Judit, Irene, Cristina, Irene, Judit, Carla.

Gols: 1-0, Laura (22’), 1-1, Ari Gómez (46’), 1-2, Aina Ling Cantero (56’), 1-3, Júlia Santos (79’).

Àrbitre: Mohamed Madani. Ha amonestat a Irene i Anna (Torelló), Ari Gómez i Gloria Barrero (UEO).

Incidències: partit corresponent a la quarta jornada del campionat de lliga del grup segon de primera divisió femení al Camp Municipal de Torelló.

Leave a Reply