Santa Eugènia 3-2 Sènior Femení (CRÒNICA)

Una derrota amarga. Després de 3 victòries consecutives arriba una nova derrota, aquesta vegada a la setena jornada de lliga, fora d’Olot, al camp del Santa Eugènia de Girona, les olotines han fet un bon partit però el futbol té aquestes coses. Amb només 14 jugadores l’Olot ha intentat treure alguna cosa positiva del camp del Santa Eugènia però ha marxat de buit, sense punts aquest cap de setmana, ara toca aixecar-se de nou i pensar en el pròxim dissabte.

Arriba la setena jornada de lliga, l’Olot amb moltes baixes arriba a Girona per intentar treure un difícil partit endavant, el Santa Eugènia que només ha perdut un partit fins avui. El camp és petit i les jugadores locals saben jugar molt bé en el seu terreny de joc.

La primera part és olotina, tot i algunes arribades de l’equip local, les olotines controlen el partit i tenen diverses ocasions per fer el primer gol que no arriba fins el minut 43. Amb aquest gol s’acaba la primera part i l’equip de l’Olot femení marxa amb avantatge al vestidor.

A la segona, una gran sortida de l’equip local fa que es posin per davant amb només 8 minuts de joc, les nostres jugadores no poden aturar les davanteres locals i es posa per davant el Santa Eugènia tot i que el domini segueix sent olotí.

Al minut 70 arriba el gol de l’empat de les olotines a la sortida d’un córner, les jugadores s’animen unes a altres i comença un atac total cap a la porteria local, arriben ocasions i algunes de molt clares però no s’aconsegueix el gol de la victòria. A 4 minuts del final arriba el gol local que les posa per davant. Un gol que no desanima a les jugadores de l’Olot que intenten treure un punt fins a l’últim minut.

Amb aquest 3 a 2 s’acaba el partit, derrota de les jugadores de l’Olot per aprendre i seguir treballant.

El pròxim partit serà al Morrot el dissabte  dia 9 de novembre a les 18:15 h contra el Seagull de Badalona, tercer classificat amb només dos punts més que les garrotxines.

FITXA TÈCNICA

UE OLOT: Aida Garcia, Ari Gómez, Helena Pujolar, Clàudia Calvet, Isabel Castañer, Alba Prat (c), Joana Torrents, Aina Ling Cantero, Glòria Barrero, Laia Puig i Júlia Santos. Suplents: Coral·lí Galeote, Anna Garnatxe, Clara Ventura,

Santa Eugènia: Marina, Rocío, Laura, Lidia, Isaura, Noelia, Nolmedys, Sandra, Maria, Roos, Nicole. Suplents: Sandra, Marta, Aida, Sara, Marina, Mariona i Sofia

Gols: 0-1, Aina Ling Cantero (43’), 1-1, Sofia (46’), 2-1, Sara (53’), 2-2, Gloria Barrero (70’), 3-2 Mariona (86’).

Àrbitre: Javier Alarcón. Ha amonestat a Alba Prat i a Ari Gomez (Olot).

Foto: Joan Prat

Leave a Reply