Conveni de col·laboració amb el FC Barcelona

La Unió Esportiva Olot ha presentat aquest migdia un acord històric amb el FC Barcelona i que serveix per honorar i refermar els orígens del club. Un conveni amb un dels millors clubs del món que pivota sobre tres grans eixos; els valors i l’arrelament que compartim entre les dues entitats, la vessant esportiva amb dret preferencial del club blaugrana sobre els jugadors de la UEO i la vinculació social amb descomptes i avantatges exclusius per als socis del nostre club. 

En l’acte de presentació del conveni d’aquest migdia a la sala de premsa de l’Estadi Municipal, el president de la UEO Joan Agustí ha posat de relleu la magnitud de la notícia: “Tenim l’honor, la sort i l’alegria de poder signar un acord amb el club més important de Catalunya i un dels més importants del món. Avui és un gran dia per a la Unió Esportiva Olot”. Es tracta d’un acord molt important a nivell històric perquè l’entitat blaugrana té una relació molt especial amb els inicis i la creació del club: “El futbol a la ciutat d’Olot va néixer a principis del segle passat i les primeres referències van ser de dos estiuejants que eren directius del Barça, Joaquim Peris i Joan Gamper. Aquestes persones van influir directament en la fundació de la Unió Esportiva Olot. De fet, la primera samarreta de l’Olot concideix amb la primera del Barça” ha recordat Agustí, que també ha volgut posar èmfasi en la complementarietat estratègica i de valors que implica aquesta unió: “Ens agrada signar amb un club que té una marcada catalanitat i uns valors semblants als nostres com la competitivitat, l’esperit d’equip i el respecte. Estratègicament volíem progressar de la mà d’un club més important que nosaltres amb un arrelament i una vinculació al territori”. Un conveni que de moment té un any de durada i que, en línies generals, Agustí ha definit com “un dels grans passos endavant en la petita història de l’Olot que estem escrivint”.

 

Des de l’àmbit estrictament esportiu, aquest acord consta de tres punts molt definits. El director esportiu Sergi Raset ha explicat que podran tenir accés a joves talents formats a la Masia com ha estat el cas de les cessions d’Arnau Comas o Peque: “Tenim la possibilitat d’incorporar jugadors joves que han anat superant etapes en el futbol base del FC Barcelona. És una gran oportunitat que vinguin a Olot, segueixin creixent i ens ajudin a competir en aquesta categoria. És un aspecte molt positiu tenir accés a aquest tipus de jugadors”. D’altra banda, el Barça també tindrà un dret preferencial sobre els jugadors de la Unió Esportiva Olot, “tant a nivell de futbol base com de primer equip”, puntualitza Raset, que també ha afegit que els tècnics del futbol base de la UEO gaudiran de la possibilitat de rebre clínics i informació dels professionals del FC Barcelona, el que representa “un creixement important en la formació dels nostres tècnics”. 

Un altre dels ítems destacats del conveni amb el Barça són els avantatges que obtindran els socis de la Unió Esportiva Olot, com tots sabeu, una part fonamental del nostre club. El directiu de comunicació i màrqueting Jordi Reyes ha donat més detalls d’aquestes promocions exclusives: “El FC Barcelona ofereix als socis de l’Olot una sèrie de descomptes al Palau de Gel, al Museu del Barça i entrades als partits que es fan al Palau Blaugrana i a l’Estadi Johan Cruyff”. Per a més facilitats a nivell logístic, hem habilitat un formulari al web per a realitzar aquestes sol·licituds (*límit de dues entrades per soci). Reyes ha recalcat que es tracta d’una promoció “molt atractiva i que s’afegeix a la resta de promocions del carnet de soci”. 

Formulari SOL·LICITUD entrades FC BARCELONA

 

Leave a Reply