Condol per a la pèrdua del soci número 1, Joan Miràngels

A la Unió Esportiva Olot estem de dol. Aquest dijous ens ha deixat Joan Miràngels Estudis, que ostentava el títol de soci número del club i va ser directiu durant la dècada dels anys setanta, on també va exercir com a gerent i delegat de camp. Miràngels era una persona entranyable i molt apreciada per la junta directiva, que a més ens ha acompanyava a molts desplaçaments i que sempre havia mostrat el seu suport i col·laboració amb la UEO. Des d’aquí el nostre més sincer condol i afecte cap a la família i amics en aquests moments difícils.

Aquest diumenge, abans del partit contra l’Atlético Levante, guardarem un respectuós minut de silenci en memòria d’en Joan Miràngels, el soci número 1 de la Unió Esportiva Olot. Descansi en pau.

Leave a Reply