Viatge gratis per soci+acompanyant al camp del Nàstic!

La Unió Esportiva Olot organitza un desplaçament d’aficionats al camp del Nàstic de Tarragona el proper dijous 19 de desembre en en el partit de la primera ronda de la Copa del Rei que es disputarà a les 20:30h. Els socis del nostre club tindran de forma gratuïta l’autocar i l’entrada al Nou Estadi i a més podran portar un acompanyant també de franc. La sortida serà de l’Estadi Municipal d’Olot a mitja tarda (*hora per concretar) i es tornarà just després del partit. També s’està gestionant l’opció d’incloure-hi sopar a un preu assequible que confirmarem més endavant. Vols viure la màgia de la Copa del Rei? Vols estar al costat de la UEO? Et convidem a Tarragona per donar-nos suport! 

*INSCRIPCIONS: Via WhatsApp o trucada al 636052884 o bé enviant un correu electrònic a comunicacio@ueolot.com

Leave a Reply