Ballesté i Laia Puig, protagonistes a Sant Jaume

Aquest dimecres a la tarda hem visitat el poble del filial de la Unió Esportiva Olot, Sant Jaume de Llierca. Hem estat amb els alumnes de 5è de Primària de l’Escola Les Escomes acompanyats de Pol Ballesté, porter del primer equip, i de Laia Puig, jugadora del Sènior Femení i entrenadora del futbol base. Una conversa amb reflexions molt interessants sobre el món de l’esport, els diners que mou, les desigualtats que existeixen entre homes i dones i les diferències entre el futbol masculí i el femení.

Tant el futbolista barceloní com la jugadora olotina han contestat amablement totes les preguntes i després han estat les mans innocents en els sortejos de dos buffs de la UEO, novetat d’aquesta temporada d’hivern, i de dues samarretes. Moltes gràcies per l’acollida i l’interès mostrat, ha estat una trobada molt profitosa per a les dues bandes. Esteu tots convidats al partit de diumenge 22 de desembre a l’Estadi contra el Barça B!

Leave a Reply