La Marató guanya per majoria a Olot!

Jornada especial, entranyable i inoblidable la que hem viscut aquest diumenge a l’Estadi Municipal d’Olot. Amb unes grades plenes amb uns 2.500 espectadors, la ciutat ha respost de manera extraordinària a la crida solidària de La Marató de TV3, enguany dedicada a les malalties minoritàries. El plat fort de la matinal ha estat el “Partit dels famosos”, una cita que ens ha permès gaudir de cantants, esportistes, actors, periodistes o youtubers enmig d’un ambient distès i festiu. 

Aprofitant la visibilitat i repercussió de la cita, a la mitja part del partit s’ha dut a terme la presentació dels equips del futbol base de la Unió Esportiva Olot, un aparador magnífic per lluir el projecte de futbol social sostenible. Han desfilat des dels prebenjamins de la Fundació UE Olot fins als juvenils, passant per la secció femenina, tècnics, coordinadors i també els tres conjunts del Club Atletisme Garrotxa, un dels filials del club. L’acte s’ha tancat amb el discurs del president Joan Agustí i el crit unànime de “Visca l’Olot” de tots els integrants del planter. Ha estat un matí de moltes emocions que ha servit per refermar la generositat de la societat garrotxins, que ha convertit aquesta cita en un èxit absolut de públic i de recaptació per ajudar a combatre les malalties minoritàries. Moltes gràcies a tothom qui ho ha fet possible. Avui la majoria ha estat olotina!

Fotos: Nuri Marguí-UE Olot

Leave a Reply