Nota d’agraïment al FC Barcelona

Des de la Unió Esportiva Olot volem traslladar i fer públic el nostre agraïment al FC Barcelona i en especial al seu directiu Xavi Vilajoana i a Patrick Kluivert, director del futbol formatiu del FC Barcelona, per assistir ahir al dinar de penyes a la Sala Torín d’Olot, que es va omplir amb prop d’un centenar de socis i aficionats dels dos clubs. Cordialitat, complicitat i bones relacions entre dues entitats que comparteixen valors i compromisos de país, aspectes refermats en el conveni de col·laboració signat recentment.

I en l’àmbit esportiu, desitgem molta sort al FC Barcelona B en el que resta de temporada. Un exemple de valors com el respecte, la humilitat, la competitivitat, la integració, l’esperit d’equip i el saber encaixar la derrota amb naturalitat i esportivitat. Serà un plaer retrobar-nos en la segona volta a l’Estadi Johan Cruyff!

Foto: Nuri Marguí-UE Olot

Leave a Reply