Sènior Femení 3-2 Sant Quirze (CRÒNICA)

Primera victòria de l’any!

El nou any ha portat al Sènior Femení de la UEO moltes ganes de tornar a lluitar per la part alta de la classificació, després de 3 derrotes seguides l’equip de Moi Dubé havia de fer un canvi de xip i les dues setmanes de descans han servit per carregar piles i sentar les bases d’una gran segona volta.

Aquest partit ha estat el penúltim de la primera volta, una gran victòria treballada i difícil davant d’un equip que amb 6 empats només ha perdut 4 partits amb el perdut aquest cap de setmana davant les jugadores olotines.

El partit va començar bé però una jugada a pilota aturada de l’equip visitant va permetre que el Sant Quirze s’avancés tot just als 4 minuts de partit. Tot i això es veia que les jugadores tenien ganes de canviar la dinàmica de les últimes jornades i van posar fil a l’agulla ràpidament per aconseguir situar-se al capdavant en el marcador. Al minut 8 i al minut 14, l’Ari Gómez va transformar en gol dues ocasions per posar l’Olot per davant i iniciar uns grans minuts de joc.

Tot i això, en una errada en la sortida de pilota l’Olot va rebre el segon gol al minut 37 i així s’acabava la primera part amb aquest empat a dos gols i tot per decidir.

A la segona part la intensitat de l’equip olotí va ser bona i va aconseguir al minut 62 foradar de nou la porteria visitant amb una gran jugada col·lectiva situant el 3-2 que seria el resultat definitiu.

FITXA TÈCNICA

UE OLOT: Aida Garcia, Judith Dos Santos, Helena Pujolar, Isabel Castañer, Alba Prat (c), Glòria Barrero, Anna Payola, Sandra Anglada, Ari Gómez, Aina Ling i Laia Puig. Suplents: Clàudia Calvet, Coral·lí Galeote, Júlia Duran, Anna Garnatxe, Joana Torrents i Marta Tarrés.

Sant Quirze: Carmen, Maria, Alba, Yaiza, Marta, Belen, Andrea, Maria, Nerea, Aitana, Marta. Suplents: Sussana

Gols: 0-1, Maria (5’), 1-1, Ari (8’), 2-1, Ari (14’), 2-2, Andrea (37’), 3-2 Aina Ling (62’)

Àrbitre: Martina Cardenas.

Incidències: Partit corresponent a la catorzena jornada del campionat de lliga del grup segon de primera divisió femení al camp del Morrot.

Leave a Reply