Moha Chabboura: “Vinc amb molta fam per demostrar que sóc vàlid”

La Unió Esportiva Olot ha presentat aquest migdia el reforç d’aquest mercat d’hivern, Moha Chabboura. El de l’Armentera, que curiosament avui fa 25 anys, oferirà més competència a la davantera i es mostra motivat i amb ganes de reivindicar-se a la categoria. Raset assenyala que és una altra aposta de proximitat del club i està convençut que sumarà i ajudarà a l’equip en la vessant ofensiva. L’empordanès signa fins a final de temporada i ja estarà a disposició del tècnic per aquest diumenge. 

Moha Chabboura, nou davanter UEO:

“Sabia que l’Olot buscava davanters, hi havia una mancança i des del primer moment vaig tenir predisposició màxima per venir. Ha estat un pas endavant, no ens ha costat gens posar-nos d’acord”

“Tinc moltes ganes de consolidar-me a Segona B. Tenia ganes de venir aquí pel context; camp de gespa natural molt bo per les meves qualitats. Estic molt motivat i tinc molta il·lusió, confio en que les coses aniran bé”

“A tot arreu on he estat he fet gols. Sí que és cert que a Segona B m’ha costat, però tinc molta gana i fam. No és qüestió de la categoria, la manera que té de jugar de l’Olot em pot anar bé per demostrar que sóc un jugador vàlid per Segona B”

“Em motiva el fet d’arribar a un lloc on necessiten gols. El gol són ratxes, a mi no em crea cap tipus de pressió i sé que ho puc donar i estar a bon nivell”

“He compartit vestidor amb alguns dels companys però conec els jugadors del món del futbol. Amb el míster també molt bé, vam tenir una xerrada i m’agrada molt com pensa i la seva visió del joc”

“Em defineixo com un extrem que juga de punta. No sóc el perfil d’àrea però vaig a l’espai, molesto, em barallo, pressiono i no tinc por de res. Sóc ràpid amb gol i bona rematada”

Sergi Raset, director esportiu UEO: 

“És un jugador ofensiu que encaixa amb el perfil de futbolista que busquem. Jugador d’aquí, de proximitat i interessant, una decisió ferma del club que aposta per aquesta manera de fer”

“Ens pot donar mobilitat, a Tercera Divisió ha fet gols en tots els equips. A Segona B no ha tingut tantes oportunitats. Pot guanyar esquenes, posa bé el cos, remata bé i ve a lluitar amb els altres davanters per donar més competència a l’atac”

“En tenia moltes ganes i està molt motivat. Té molt marge de millora i estic convençut que ens demostrarà que és un jugador vàlid per a Segona B”.

Dionís Cros, vicepresident esportiu UEO:

“És un jugador que sempre m’havia agradat i crec que ens pot ajudar molt. Li desitjo molta sort”

“Veig que té moltes ganes de venir a jugar a l’Olot, això és importantíssim. Espero que li surtin les coses molt bé i pugui estar molt de temps amb nosaltres

Leave a Reply