Sènior Femení 4-1 Torelló (CRÒNICA)

EL FORTÍ OLOTÍ!

Arriba la quarta victòria consecutiva, aquesta vegada contra un rival directe, el Torelló, que no va posar les coses fàcils aquest dissabte.
Dissabte l’Olot femení jugava a casa un partit important, el rival estava situat a només tres punts i, en cas de guanyar, aconseguia situar-se en una momentània 3a posició a l’espera dels resultats del Seagull i del Girona.
El partit va començar molt mogut, l’Olot no aconseguia enllaçar jugades i la pilota es perdia molt de pressa, fet que donava ales a l’equip visitant que mitjançant passades llargues buscava el joc amb la punta.
En una falta lateral al minut 31 les jugadores del Torelló van saber aprofitar una pilota morta dins l’àrea petita local i van fer el gol que els donava l’avantatge al marcador.
Després del gol, les olotines no van afluixar i fruit d’això van arribar amb claredat a la porteria visitant fins que al minut 43, un gol de Gloria de falta directe posava l’empat al marcador i donava aire a les olotines.
A la segona part l’Olot va apretar de valent i va anar creant ocasions de gol que van permetre fer pujar el segon gol al marcador al minut 58, aquest gol posava les coses al seu lloc però va ser aleshores quan el Torelló va tenir alguna ocasió clara de fer l’empat.
Al minut 83, una gran jugada de recuperació de pilota i contraatac va permetre fer el 3r gol que donava la tranquilitat a les nostres jugadores. Amb aquest marcador el partit va baixar d’intensitat i tot just al minut 89 les olotines van fer el 4t i últim gol que va deixar el marcador en el 4 a 1 final.
La setmana que ve l’equip descansa per aturada de la lliga i torna a la competició el diumenge 1 de març a Montcada.

FITXA TÈCNICA
UE OLOT: Aida Garcia, Judith Dos Santos, Isabel Castañer, Júlia Santos, Ari Gomez, Sandra
Anglada, Alba Prat (c), Anna Payola, Gloria Barrero, Aina Ling i Laia Puig. Suplents: Clara Ventura,
Júlia Duran, Marta José, Juna Grau, Coral·lí Galeote i Joana Torrents.
CF Torelló: Aina, Judit, Marta, Maria, Júlia, Mar, Berta, Cristina, Laura, Sara, Mariona. Suplents: Irene,
Alba, griselda.
Gols: 0-1, Sara (31’), 1-1, Gloria (43’), 2-1, Aina (58’) 3-1, Ari (83’), 4-1 Júlia Santos .
Àrbitre: Javier López Corona
Incidències: Partit corresponent a la dinovena jornada del campionat de lliga del grup segon de
primera divisió femení al camp del Morrot Pla de Baix.

Leave a Reply