Base Montcada 1-6 Sènior Femení (CRÒNICA)

Una nova victòria a domicili!

L’equip femení aquesta setmana ha aconseguit la cinquena victòria consecutiva, encadenant
així una sèrie de 7 jornades sense perdre amb 19 punts de 21 possibles.
Aquest diumenge les jugadores de l’Olot femení es van desplaçar a Montcada, un dels camps
més petits de la categoria. Les mides del camp feien difícil jugar a un futbol de combinació
però van saber sobreposar-se i jugar un gran futbol buscant més joc directe i obrint el camp
per trobar espais per atacar.
El partit va començar bé per l’Olot, al minut 14 de partit va arribar el primer gol que encarava el
partit cap al costat olotí, les rivals no van voler perdre el tren del partit i van posar en
dificultats la portera olotina en diverses ocasions, una de molt clara, que va saber treure amb
el peu i enviar la pilota a córner.
El segon gol visitant va arribar al minut 30 de partit i en 10 minuts, al 40, va arribar el tercer de
les olotines que posava molta terra pel mig i feia baixar els braços a les locals que veien com
la derrota era molt clara a l’acabar la primera part.
A la segona part la dinàmica no va ser diferent, un nou gol al 59, el 0-4 va ser ràpidament
contestat per un gran gol de l’extrem esquerre local, que va fer aixecar el públic per celebrar el
que, al final, seria l’únic gol del Montcada en aquest partit.
Al minut 75 va arribar un nou gol olotí, aquesta vegada Júlia Duran que havia començat a la
banqueta va ser capaç de superar amb una vaselina a la portera local. Pocs minuts després al
77 va arribar el gran gol d’Aina Falgarona que en el seu tercer partit amb el primer equip va
aconseguir un gran gol amb un xut descomunal a deu metres de l’àrea.
Amb aquest 1 a 6 es va arribar al final del partit. La pròxima setmana l’Olot femení es desplaça
a Girona a jugar amb el Pontenc, un rival de la part alta que posarà les coses difícils a l’Olot. A
seguir amb aquesta dinàmica!

FITXA TÈCNICA
Montcada: Maria, Anna, Patricia, Ainara, Nerea, Pilar, Neus, Sara, Judith, Raquel, laura. Suplents:
Iris, laura.
UE OLOT: Marta Tarrés, Judith Dos Santos, Isabel Castañer, Júlia Santos, Sandra Anglada, Alba
Prat (c), Anna Garnatxe, Joana Torrents, Anna Payola, Aina Ling i Laia Puig. Suplents: Júlia Duran,
Aida Garcia, Aina Falgarona, Coral·lí Galeote, Glòria Barrero.
Gols: 0-1, Júlia Santos (14’), 0-2, Laia Puig (30’), 0-3, Coral·lí Galeote (40’) 0-4, Júlia Santos (59’),
1-4 Laura (61’), 1-5 Júlia Duran (75’), 1-6 Aina Falgarona (77’) .

Àrbitre: Alèxia Mayer Calvo
Incidències: Partit corresponent a la vintena jornada del campionat de lliga del grup segon de
primera divisió femení al camp de futbol municipal Can sant Joan de Montcada.